Plc sistemleri üzerine tavsiyeleriniz

Merhabalar iyi forumlar.Burdaki bazı abiler ve arkadaşlar sayesinde okuduğum bölümle alakası olan PLC sistemlerine çalışmaya karar verdim.Önceliğim Siemens sistemini öğrenmek olucak.Bana vereceğiniz tavsiye var mı? Nasıl bir yol izlemeliyim veya hangi sistemleri öğrenmem beni sektörde bir adım öne taşır?

Merhaba sektörde bir adım konusunu şimdilik es geçebiliriz, kendi akranlarınız arasında bir adım öne geçmek istiyorsanız öncelikle plc deney seti almanız sizin için çok faydalı olur.
Deneysiz, pratiksiz eğitim akılda kalmaz.
aklınızda siemens varsa onun takımını alırsınız, dijital, analog giriş çıkışları, servo motor kontrolünü kavramanıza yardımcı olur. Akabinde diğer plc markalarına geçersiniz.

Ekli dosyalar

• 473_1.webp
    473_1.webp
    45.6 KB · Görüntüleme: 10
Merhaba sektörde bir adım konusunu şimdilik es geçebiliriz, kendi akranlarınız arasında bir adım öne geçmek istiyorsanız öncelikle plc deney seti almanız sizin için çok faydalı olur.
Deneysiz, pratiksiz eğitim akılda kalmaz.
aklınızda siemens varsa onun takımını alırsınız, dijital, analog giriş çıkışları, servo motor kontrolünü kavramanıza yardımcı olur. Akabinde diğer plc markalarına geçersiniz.
Aslında maddi olarak biraz düzelince direkt alacağım şey fakat şuanda durumum bunu almaya çok müsait değil maalesefki.

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,236
Son üye
denizkapikiran

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri