plastik kalıp

qeek

Üye
Katılım
23 Ocak 2010
Mesajlar
12
Puanları
1
Arkadaşlar ilk önce merhaba ben bi konuda yardımınızı istiyecektim evde plastik kalıp nasıl çıkartılır bilgisi olan varmı CNC makinası ile bu iş olurmu yani erimiş plastiği alçıdan yaptığımız kalıba döksek yada evde deneyen var mı? şimdiden teşekkürler
 
Ben de birkaç adet mıknatısı plastik(yalıtkan) bir malzeme içine gömmek istiyorum. Böyle erimiş plastikle yada benzer bir kimyasalla çalışma yapmış olan varsa yardımcı olabilir mi?
 
Enjeksiyon makinaları basınlı erimiş plastiği kalıba basıyor çok ısınan plastik sıvılaştığında kendiliğinden tutuşa biliyor yanıgıda çok kötü kokusu dumanı var tehlikeli bir iş bence hiç bulaşmayın.
 
Peki, plastik haricinde kullanılabilecek, döküldükten bir süre sonra kuruyup plastik gibi olan kimyasal maddeler var mı? Dışardan gelecek darbelere biraz(çok değil) dayanıklı bir şey olması gerekiyor. Ayrıca içinde mıknatıs bulunduracağından darbelerde mıknatısın olduğu yerden çatlayıp dağılmaması gerekiyor.
 
Polyester depo tamirinde kullanılan kimyasal yanında elyaf benzeri malzemesi var nalbur larda vardır.metal kutu yapsan daha ince daha sağlam olabilir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,214
Mesajlar
915,865
Kullanıcılar
449,995
Son üye
osmanguney15

Yeni konular

Geri
Üst