otomasyon fuarı 28 şubat 2008

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratcyber

Üye
Katılım
19 Eki 2007
Mesajlar
710
Puanları
1
Yaş
43
arkadaşlar otomasyon fuarı 28 şubat 02 mart 2008 tarihleri arasında istanbul tuyap (beylikdüzü) fuar alanında yapılacak haberiniz olsun

ücretsiz davetiye için

http://www.win-fair.com/tr/fuarcilik/win08/davetiye/davetiyeform.nsf
 
tesekkurler hocam gecen sene oradaydım allah bır manı vermezse bu sene yıne orada olmaya calısacagım
 
inşallah arkadaşım çok guzel bir fuar bende gidecem belki bir stant açabiliriz
 
ustalar adanalıyım ben neyapıp ne eip bu fuara katılacam davetiyem geldi bir elektronık fırmasından istemiştim saoslunlar yolladılar özelliklede onların standını ziyaret edecem ilk iş olarak ;)
 
Sizi bilmem ama ben fuar hastasıyım. İstanbul'daki hiçbir fuarı kaçırmamaya özen gösteriyorum. Fuarda topladığım katologlar yüzünden hatundan fırça yiyorum. Koymaya yer bulamıyorum, atmaya da kıyamıyorum. İnşaallah 2 mart pazar günü oradayım. Görüşürüz. HOŞÇAKALIN
 
teşekkürler arkadaşım 2006 yılındaki fuara gitmiştim hala dün gibi hatırlıyorum bütün teknolojik gelişmeleri aynı yerde görebilmek inanılmaz geliyor insana. bu yılda gidicez inşallah. özellikle yeni çıkan ürünlerin kataloglarını almak için gidiyorum. çok işe yarıyor. herkeze tavsiye ediyorum.
 
tşkler gelecem ıns bı aksılık olmazsa
 
Arkadaşlar anlaşılan yıne 2 Martta fuardayız inşallah bu sefer daha buyuk capta bı katılım yapabılırız.Sn.Şef ile ben yıne oralarda oluruz buyuk bır ıhtımalle bır aksılık cıkmazsa tabı pm yoluyla fuar zamanına kadar bıze ulaşırsanız tanışmaktan memnun oluruz.


Kolay Gelsin
Saygılarımla...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,215
Mesajlar
915,868
Kullanıcılar
449,996
Son üye
Serhan10

Yeni konular

Geri
Üst