otomasyon fuarı 28 şubat 2008

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustak ' Alıntı:
Arkadaşlar ben yarın fuarda olacam, sayın Şef sizinle tanışmak başka bir fuara kalacak, hoş geçen fuar fotograflarında sizi tanımış kadar olduk.

Hocam kısmet değilmiş diyelim kısmetse bir başka fuara görüşmek üzere.

Arkadaşlar bende pazar günü sabah 11:00 - 11:30 arası fuarda olucam eğer tanışmak görüşmek isteyen arkadaşlar olursa fuarda görüşmek üzere.
Saygılarımla...
 
herkese selamlar fuarın tüm herkesi mutlu kılması dileklerimle.Gelişen dünyanın gelişen teknolojisi otomasyon
 
Sayın Kontrolkalemi Üyeleri!!!

Fuar resimleri aşşağıdadır her fuardaki gibi bu fuarada gelicem diye söz verip (mazeretini bildiren arkadaşlar hariç) gelmeyen arkadaşlarımız oldu canları saolsun biz yine muhabbetimizi ettik yemekler yedik hoşsohbet zamanlar geçirdik.

Bizi yalnız bırakmayan Sn.Şef - Sn.Berdibek ve Sn.gunerdr'e teşekkürü bir borç bilirim.

Saygılarımla...


Bursa'da bir firma yaptığı 2 tonluk dev elektrik fişiyle Guinnes Rekorlar Kitabı'na müracaatta bulundu. 2 metre çapında, 5 metre uzunluğundaki fiş ilk kez 28 Şubat'ta İstanbul'da düzenlenecek uluslararası fuarda görücüye çıkacak. Tam 30 bin amper kapasiteli fişin, çalışır vaziyette olduğunu belirten firma sahibi, fişe müşteri çıkması halinde satabileceklerini söyledi.

Dünyanın en büyük elektrik fişinin Avrupa Birliği kalitesi standartlarına uygun olarak yapıldığını dile getiren BEMİS Genel Müdürü Şinasi Güneş, "Bu fişte fiber, plastik, iletken kısımlarında pirinç, bağlantı elamanlarının da çelik kullandık. Dünya standartlarına uygun, darbe dayanımlı, 50 bin volt gerilimli yalıtkanlığa sahiptir." dedi.
 
iki senedir gidiyordum
bu sene gidemedim
:(:(
 
arkadaşlar fuar bittikten sonra siteye girebildim bir de ne göreyim arkadaşlar buluşmuşlar yazık oldu kaçırdım bunu,
oysaki cuma günü sabahtan akşama kadar ordaydım. sağlık olsun birdahaki sefere gelirim bende.

fuara gelince gerçekten çok yararlı oldu. harika bir etkinlik. katkısı olan herkese teşekkürü borç biliriz.

2pq5do1.jpg
 
gercekten fuar cok güzeldi dolaş dolaş bitmiyor o stand benim bu stand senin akşamın nasıl oldugunu bilmiyor insan

uzun zamandır girmiyordum siteye buluşmayı cok isterdim tanışmak kaynaşmak çok güzel bişey. inş'Allah önümüzdeki sene askere gitmezsem buluşuruz. (ya nasip)
 
Arkadaşlar !

Üzülerek söylüyorumki ben gene hayal kırıklığına uğradım. Bir önceki fuar çok kısa süre önce bildirildiği için katılım fazla olmamıştı. Fakat bu fuarda bir çok arkadaşımızın katılacağını ümit ediyordum. Sn. Burçin, sn. berdibek ve sn. günerdr ile buluşup, tanıştık çay içip sohbet ettik. Fuar çok büyüktü, gezmekle bitiremedik.
Ayrıca bize ev sahipliği yapan sn. günerdr'e çok teşekkür ediyorum. Bizi çok güzel karşıladılar.

Pek ümidim olmadığı halde İNŞAALLAH BAŞKA FUARDA BULUŞURUZ diyorum. Sağlıcakla kalın.
 
Ziyaretimi son bir günde (mecburen) iptal etmek zorunda kaldım. Cumartesi-pazar iki gün gezecektim fuarı. Cumartesi benim için, pazar forum için.
Fuar davetiyemi bir ay önceden almama rağmen, işler dolayısıyla (İşveren-işçi muabbeti :mad: ) aranızda olamadığım için üzülüyorum :'( Seyahat süresi de uzun olunca (11 saat) kısa süreliğine dahi uğrayamadım.

Neyse, yediğiniz içtiğiniz sizin olsun. Bari gördüklerinizden bahsedin...
ŞEF'im siz rüzgar gülü için yeni bilgiler elde ettiniz mi?
 
Sn Şef , Sn. Burçin, sn. berdibek sizlerle tanışmak bizleri çok mutlu etti. inşallah bir dahaki ortamlarda buluşup sohbet etmek dileği ile
 
Evet sn. genç arkadaşım ! Benim rüzgar türbini ile ilgili bayağı bir döküman aldım. Özellikle 12v.dc - 220 v.ac invertörle ilgili birçok döküman topladım. Ayrıca aşağıda resmi olan rüzgar türbini de ufkumu açmaya yardımcı oldu. Gerçi rüzgar türbini standı değildi. Türbinlerde kullanılan flexbl kablo imalatçısı olan firma ilgi çeksin diye öylesine koymuş. Alman malı bir rüzgar türbini. Direk 220 v. ac 650 w. üreten bir türbin.

2ev6grr.jpg

hs0tg7.jpg
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,881
Kullanıcılar
449,999
Son üye
Samidmrr

Yeni konular

Geri
Üst