OG KABLO BAŞLI NASIL YAPILIR DAHİLİ VE HARİCİ

emrecevik

Üye
Katılım
23 Kas 2008
Mesajlar
35
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba arkadaşlar dahili ve harici og kablo başlıgı yapımı nasılyapılmalıdır kablo başlıgı hiç yapmadım dikkat etmem gereken hususlar nelerdir yardımcı olusanız sevinirim çok riksli oldugunu duydum.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
@emrecevik

önce her duyduğuna inanma;) bilen için kolaydırönce kabloyu 25-31,5kv taşınacaksa kabloda 95lik veya 120 ise 40cm boyunda kabloyu soyuyorsun,(bu ölçüler her kablo için farklıdır)sonra toprak uçlarını birtarafa ayır işin inceliği cam parçasıyla kablonun siyah izoleli kısmına eğe gibi eşit şekilde yidirecen yanı törpüleyecen işin zorluğu burası olsa gerek burada ufak bir kir iz olsun siz kablo başlığını yaptıktan sonra en zayıf yerden patlar ..

siz bu işin ehlinden bilgi alın bence burdaki arkadaşlarda anlatsalar bildiklerini,sizin anlamanız açısından diyorum tanıdık AG-OG işleri yapan arkadaşınız veya ustalarınız varsa onlardan yardım alın onlar size işin en ince ayrıntısına kadar anlatır..

zaten kablo başlığını eline aldığında hangi marka olursa olsun kutusunun içinden işlem sırası çıkıyor nasıl yapılacağı okadar zor değil 1 kere görseniz yaparsınız ..

google vidyoda kablo başlığı yazın adamlar yapmışar daha önceden vardı şimdi dururmu bilmem
 
burda anlatmayla yapılan başlıktan hayır gelmez. görerek öğrenmen lazım şef112 nin dediği gibi youtube yada diğer sitelerde videolar var onlardan izleyip öğren en iyisi tabi birilerinin sana göstermesi
 
Merablar. O.G kablo başlığı yapımı hangi sitede bulabilirim?
 
Ne burda anlatımla nede bakarak öğrenebilirsin. Bakarak meslek öğrenilseydi kediler kasap olurdu :D


[video=dailymotion;xblagu]http://www.dailymotion.com/video/xblagu_yuksek-gerilim-ek-mufu_tech[/video]
 
Merhaba arkadaşlar dahili ve harici og kablo başlıgı yapımı nasılyapılmalıdır kablo başlıgı hiç yapmadım dikkat etmem gereken hususlar nelerdir yardımcı olusanız sevinirim çok riksli oldugunu duydum.
BÜZÜŞMESİ HARİCİ TİP KABLO BAŞLIĞI YAPIMI TARİF konu başlığını incele
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,856
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst