Nesli Tükenmiş Böcek Türü

deniz avcılığının ter türlüsünü yaptım, amaç ekmek parası kazanmaktı. kara avcılığı yapmadım, avlar çok küçüktü, yemiyeceğin hayvanı öldürmek benim için cinayettir
Yemiyecegim hayvanı ben de öldürmem.. Hemfikiriz. 🙂
 
Gecen bende benzer bir böceğe rastladım. Sadece resmini çekmekle yetindim.

20230620_180206.jpg
 
yok bu tarlalarda mahsülü bozuyor zararlı.
içinde fosforik asit ve mısır şurubu olan bu ve türevdeki içecekler insan sağlığı için zararlıdır. 30 yaşıma varmadan şeker ve içinde şeker tadı olan doğal olmayan her şeyi bıraktım. insan vücudu tuz (NaCl) hariç her türlü kimyasalı vücudu üretir. tuz kaybından ölebilirsin ama şekeri vücudun kullandığı enerji maddesi olarak glikozu vücut sağlıklı ise her durumda üretir. karaciğer ve pankreas bu işe yarar. diğer taraftan besin zincirini sadece insan odaklı değil, doğada var olan bütün canlılar olarak değerlendirmek lazım. ve doğal seleksiyon her zaman şarttır. bu yaşadığımız dünyada tek hücrelilerden üst omurgalılara kadar her canlı besin zincirinde bir parçadır. bu kural bozan tek canlı da insandır. asla karnını doyuracak kadar üretmez, asla karnını doyuracak kadar öldürmez.
tarlada mahsülü bozuyor dediğin canlı, kim bilir kimin maması, tarlada bozulan mahsül kim bilir kimin maması veya toprağa azot olacak kaç tane bakterinin maması. doğaya bakış pencerelerimizi biraz değiştirmemiz gerekecek. sadece kalın bağırsaklarımızda 2 kilogram insan vücuduna faydalı bakteri olduğunu kaçımız biliyor? eğer bu bakteriler ölecek olursa vücudumuzun iflas edeceğini kaçımız biliyor? yani besin zinciri sadece sadece büyük balık küçük balığı yutar değil.
 
 
tercihlerin için seni yargılayamam, daha doğrusu hiç kimseyi yargılamam. o video kanallarındaki videolarda zerre kadar umurumda değil. istediğini istediğin kadar içebilirsin. ama bu drakula amcanın da bir yiyicisi vardır değil mi? yani her canlının besin zincirindeki yerini bilmek zorundayız. onları zehirle yok etmeyi denemek çok büyük zararlar verir. tarımsal ilaçlar zehirler doğa dengesi için tehlikedir. bakış pencereni biraz değiştir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,767
Kullanıcılar
449,979
Son üye
schule48

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst