Nasıl İş alıyorsunuz?

selloman

Üye
Katılım
16 Nis 2009
Mesajlar
94
Puanları
1
Yaş
36
Arkadaşlar siz bir taahhüt firması kurmaya niyetlendiniz işi çok iyi biliyosunuz ve bir ofis ile işi bilen 3 arkadaş başladınız(niyetimiz bu)...Nasıl iş alıyorsunuz mutlaka birsürü kanalı var bunun bi fikir alışverişi yapmak istedim,varmı fikriniz? Saygılarımla.
 
firmalara kendi tanıtımızı ve yapacağınız faaliyetleri anlatmalısınız. firmalara sizinle çalıştıkları taktirde nasıl kara geçeceklerini ve hizmet kalitesini anlatmalısınız.
 
İş bilen adam varsa, "çevre" de vardır. Birde sosyete mimarını kafalamanızda gerekebilir.
 
Mimarlar kadar inşaat ustalarının da bir o kadar iş bulmada etkili olduklarını duymuştum bir büyüğümden...
 
işe site, avm, devet hastanesi vs. gibi büyük işlerle değilde. arsasını verip daire isteyen tiplarin isteklerini yerine getirerek para kazanmayla başlayabilirsin. bu arada belirli aşamalar öğrenebileceğine inanıyorum
 
ilk önce reklamdan sonrada simdiye kadar islerin kalitesinden ve ensonda türkiyedeki elektrikcilerin anlasarak standart fiyat vermeleri halinde is alip birseyler kazanirsiniz
 
network ün iyi olmalı yada iyi olan ortakların olmalı yani tamamen ÇEVRE
 
Bence çalışmak istediğin firmaları listele. Bunların teknik servisine ulaş. Randevu koparmaya çalış. Ama bu bir nevi ilk izlenimdir ve birçok firma daha bu aşamada reddedilir. Eğer başarılı olursan yarım saat içinde karşındakileri ikna edecek şekilde hazırlanmalısın. Eğer fiyatlarda uygun olursa ve karşındakinde bir güven uyandırabilirsen bence denemeyi düşüneceklerdir. Genelde vaatlerden değil dürüstlükten etkilenirler.

Çevrenin o kadar da bir etkisi yok, çalıştığım yerde üst mevkilerdeki tanıdıkları vasıtasıyla öyle firmalar geliyor ve (usulüyle) geri çeviyoruz ki:) Sonuçta her şey mantık, hizmet/ürün, kalite ve fiyata bakar, kimse durduk yere sırf arada tanıdık var diye riski üstüne almaz.
 
3 kurusada 5 käfte vermemek gerek.önüne gelen fiyat fiyat diyor kaliteli is isteyen müsteri zaten seni bulur.birilerinin kapisina giderek bu adamin zaten ihtiyaci var dedirtmemek gerek yoksa senin iyiligini degil kötülügünü ister heryerde cakal cukal var düzgün is isteyen keseyide acar.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,194
Mesajlar
915,742
Kullanıcılar
449,970
Son üye
Liliane

Yeni konular

Geri
Üst