micromaster 440 arıza veriyor

arkadaslar size cok tesekkur ederim.bügün yine aynı arıza verdi.motor degişti .kablo meger ile ölcüldü hersey normal.fakat bir süre calıştıktan sonra f0002 arızası verip devreden cıkıyor.kafayı bozacam.m.master hızlı devreye alma parametresinden baska detaylı bilgim yok.. benim sorum hangi degerrleri degiştirip benim şu motorun devreden cıkmasını önlemek olabilir.saygılar
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
1120 ve 1121 parametrelerindeki zamanları arttırın (ACC DEC)
 
kaca yükselteyim..ne kadar arttırayım arkadasım
 
Frenleme direnci kullanmıyorsunuz anladığım kadarı ile. Motorun durma süresinden kaynaklanma ihtimali çok yüksek. Durma süresinden ise Motor durma süresini arttıracaksınız. Bu süreyi belirleyen motorunuzun çalıştığı yer sistemdir fan ,pompa vs ise yani durma süresi çok önemli değil ise deneyerek bulabilirsiniz. 3 sn ise atıyorum 6 sn -10sn gibi bir değer girerek deneyebilirsiniz.
 
eğer sizin için problem yoksa bayağı bi yükseltin 15 20 saniye gibi denemelerde bulunun hangisinde verim alıyorsanız o zaman süresinde duruş yapsın.eğer frenleme ile duruş kullanmasamda olur derseniz 701 parametresinde 3 ü off2 yapıp serbest durmasını saglayabilirsiniz.yani dc frenleme kullanmazsınız. kalkış rampasınıda uzatmayı unutmayın.(p1120)
 
tesekkür ederim.herkese.invertörleri yavaş yavaş anlamaya başladım..bilgileri paylaşmak güzel.sagolun.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,775
Kullanıcılar
449,981
Son üye
Muhammeddt

Yeni konular

Geri
Üst