Meslek Lisesinden Bu Sene Mezun oldum Tecrübesizim

Hepar_-_

Üye
Katılım
31 Ocak 2012
Mesajlar
630
Puanları
1
Yaş
30
Mrb . Ben Liseden bu sene mezun oldum. oldukça da tecrübesizim. teknik olarak birşeyler bilsem de uygulamada yavaş ve zor durumda kalıyorum. Kendime iş ararken elektrik üzerine bir yerlere girmeye korkuyorum. Sizce bu durumu nasıl atlatabilirim.
 
Daha önce elektrikçi de çalışmadıysan elektrikçide çalışmaya başlayabilirsin iş öğrenmek için.
 
Kimse annesinin karnında öğrenmiyor bence mühim olan Dikkat - Azim - İstikrar ve sonrası da iş yapa yapa kabiliyetin ve yeteneğin ile doğru orantın da gelişir yapacağım dersen yaparsın iş baş vurusunda da bunu yansıtmaya çalış ne kadar iyi bildiğini değil ...
 
+ 220 Delikanlı falan dinlemez cidtiye almazsan fena bozulur :D
 
Bence hiç korkmadan bir elektrikcinin yanına gir yeni mezun olduğun için bazen yavaş ve zor durumda kalacağını zaten ustaların da bilecektir çünkü onlarda aynı yoldan geçmiş kişilerdir. Başarılar
 
Son düzenleme:
elektrikçinin yanında çalıştım. ev tesisatı falan biliyorum kumanda,kompanzasyon falan bilmiyorum
 
Bence bi panocuya gir zaten hat çekmiş adamsın panodada bi proje okuma ve hattı çekme işi var ama herşeyi öğrenebiliyosun bu iki şey sayesinde bence bi panocuya git ben çalışmak istiyorum de :)
 
Bir Bakım servisine gir sen en iyisi tabi aklında üniversite yoksa eğer.Bakım servislerinde her konuda tecrübe kazanırsın.İleriki zamanlarda iş yeri açma imkanında olur hem Teknik servis konusunda.
 
evet proje falan okuyorum sümülasyonda uygulamasını yapıyorum. Hat çekme işleri kolay ama bir kompazasyon bir trafo zor bana göre.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst