Mesleğinizin Nefret Ettiğiniz Yanı?

fabrikada yoğun bir şekilde çalışırken yanımdan birinin sallana sallana geçmesinden nefret ediyorum
 
evet bencede en nefret edilen iş büyük kesitli kablo çekmek olsa gerek...
 
Ben hayatta üç şeyden nefret ederim,fabrikada bi arızaya yoğunlaşmışken başka bi arızaya çağırmaları,sorumluların gelipte bu iş okadar önemli değil diğer makinaya bak demeleri,işten hiç anlamayanların neden böyle olmuş diye sormaları...
 
Ben de işten anlamayan amirlerin gelip işimle ilgili yorum yapmasından nefret ediyorum.

Ahanda iki gün önce gene oldu: Bir Simovert sürücü arızalanmış. Elimizdeki laptoplar doğru dürüst çalışmıyor. Çalışanda Drivemonitor programı yüklü değil. Önce internetten programı bulup yükledim. Sonra bağlantı kablosu yoktu, kablo bağlantısını internetten bulup yeni bir kablo yaptım. Ardından arızalı sürücüye bağlanmaya çalıştım, olmuyor. Problem program mı, kablo mu, PCnin port ayarları mı:confused: Meğer sürücünün portu bozukmuş. Yeni sürücüye bağlandım, parametreleri yükledim ve makinayı çalıştırdım. Sonra makina müh olan patronun yorumu: Yani bi kablo bulamadınız diye mi bu kadar durdu makina?:mad::mad::mad:Ben çıldırmayayım da, kimler çıldırsın?
 
Bir priz arızası var iki dakkikada haledip gelelim...nerdeyse evin elektiriğin elden geçiriyoruz yav...
 
Bir arızaya gidip kısa bir sürede bitirip çıkınca yetkilinin "15 dk. sürdü bu ne servis ücreti böyle?" demesinin ardından bende "şu an ki göz ameliyatlarıda 15dk sürüyor sen doktara böyle bişi diyor musun?" demiştim. :)
 
Birkaç işim var Allah'a şükür, tek işe bağlanıp nefret ettiğim yönlerinin beni hasta etmesini hiç istemedim.. ;) Beyaz eşya işimle ilgili en sinir olduğum noktalar; tamir yaptığım esnada birilerinin; özellikle de bi halt bilmeyip çok bildiğini sanan bir ruh hastasının başıma geçip de ahkam kesmesidir; sabirliyim ama sabir bitince rencide edebiliyorum. Bir de tamir ettiğiniz bir makinenin kesinlikle arıza çıkarmayacağını düşünenler vardır; olur da aynı sorun tekrarlanır ya da farklısı görülürse tekrar bakmanıza bile müsaade etmeyebilirler, korkunç dedikodu da olabilir arkadan!! Şimdilik böyle.. :)
 
Cep telefonunu bulan kişiye sabah akşam bol bol dua ediyorum :( , telefon montaj esansında çalmamızmı beni deli ediyor.Hele birde karşıdaki kişiyle telefon görşmesi uzun sürecek ise çıldırıyorum.mesleğimin en sevdiğim tarafı ise , yeni bir mekinenin otomasyonunu yapmak.İş bittikten sonra , makine karşısında bir bardak çay alıp oturmak ve üzerine siğara yakmak bana çok büyük zevk veriyor. :)
 
bir işin pazarlık başında müşterinin ya iki kablo çekeceksin çok dedin demelerine uyz oluyorum
 
Elektronik okudum diye çoğu insan tamirci gözüyle bakıp şu bozuldu o bozuldu demeleri beni çıldırtıyor.Bu tarz bir kişidaha çıkarsa yangın var diye bağıracağım.Bilgisayar müh.okuyan bir arkadaşımada yavrum ne gerek var 5 yıl okuyon kendinde öğrenirdin diyen zihniyetler beni deli ediyor.
Saygılarımla...
:))
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,847
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst