Merdiven Otomatiği Sorunu

siempre

Üye
Katılım
6 Ağu 2007
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar apartmanın merdiven otomatiği çok sık bozuluyor. kontaktör bağlamak istiyorum. merdiven otomatiğine kontaktörü nasıl bağlayabilirim. hangi uçları kontaktöre bağlıyacam. nasıl bir kontaktör kullanmam gerekiyor. yardımcı olurmusunuz.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
kontaktörün nasıl fark etmez küçük bir kontaktör olabilir. merdiven otomatiğindeki lamba ucunu kontaktörün a1 klemensine a2 klemensi nötr .. otomatikten söktüğünüz lamba ucunu kontaktörün güç kontağına güç kontağının girişini bir sigortaya bağlamak gerekir...
 
kontaktör aynı merdiven otomatiği görevi görüyor mu?
 
kontaktör m otomatiği görevi görmüyor m otomatinin üzerinden geçen akımı kontaktörün n açık kontağından geçirerek m otomatinin kontağının yanmasını engelliyor
 
merdiven otomatiği yerine lambalarınızı fotoselli lambaya çevirmenizi öneririm ilk olarak biraz masraf yaparsınız ama enerji tasarrufundan kara geçersiniz ve merdiven otomatiği kaynaklı arıza probleminiz ortadan kalkar.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,384
Mesajlar
917,163
Kullanıcılar
450,270
Son üye
beratasd

Yeni konular

Geri
Üst