Lg/ Beko split klima

Ch 5 iletişim hatasıdır. Sadece dış ünitesinde kart bulunan klimalarda bu hata vardır.iç ünite ile dış ünite arasındaki bağlantılar doğruysa dış ünite kartı arızalıdır
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
kapasitör gitmiş. Servis çağırırsanız 150 tl ister. en iyisi dış ünite kolayda ise yapabilirsiniz tabi. dış ünitenin üstünü açın. eğer klima silindir bir parça göreceksiniz sağ tarafta haberleşme vs. kablolarının bağlandığı terminalin üstünde o parçayı çıkarın. elektrikçiden vs. aynı değerde olanını alın. sonra takma işlemine gelince mavi uçları 4lü sokete Yani kompresör Bölümüne C yazar genelde mavi kabloları o sokete toplayın. herm bölümüne 4 yollu vananın siyah kablosunu takın. fanın kırmızı kablosunu da kapasitör üzerinde fan yazan yere takın. geçmiş olsun .
 
Herkese keyifli forumlar keyifli paylaşımlar.

LG / Beko split klımam var Fan dan hava üflüyor fakat komprasör kalkış yapamıyor. Kalkış yapmaya çalışırken kasılıyor gibi bir ses çıkarıyor acaba arızası ne olabilir.
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

1. Voltaj problemi
2. Kapasitör arızası
3. Kompresör arızası
Arıza bu sebeplerden birinden kaynaklı olmakla beraber, en güçlü ihtimal arkadaşlarında belirttiği gibi kapasitör(kondansatör) arızasıdır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,856
Kullanıcılar
449,991
Son üye
multiroots

Yeni konular

Geri
Üst