Lazer Kazıyıcı ve Kesici Router (co2 tüplü)

sorununuz corel ile ilgili olduğundan yardımcı olamıyorum
 
Şu COREL sevdasından vazgeçmeli. Corel eski bir program. Tr'de reklamcılar(baskıcı( sayesinden halen kullanılıyor. .cdr formatı ile dosya üretiyorlar sonra o dosyayı bir daha kimse açamıyor. Halbuki illustrator veya free programlar artık aynı işi görüyor. Daha da kolay üstelik.
 
Son düzenleme:
COREL sevdasından vazgeçmeli.
Şimdi ne yapmamı önerirsiniz başka bi kontrolör mü almak gerekiyor yoksa mevcut hasta tamir edilebilir mi
 
sizin makinenizde sorun yok. corel yazılımında ve laser makinesinin kullandığı corel e yüklenen plugin de sorun var. bu yüzden makinenin kendi ayrı bir programı olmadığı için makineniz çalışmıyor. bunların hepsinin silinip düzgün baştan yüklenmesi lazım. hatta corel lisanslı kullanmanızı tavsiye ederim artık firma online olarak takip ediyor.
 
hayır corel e eklenen bir plugin var ve o plugin makineyi çalıştırıyor. o plugin de sadece corele ekleniyor büyük ihtimal. yani eli mahkum
 
Resmi site ile irtibata geçtim ama yardımcı olamayacaklarını söylediler Türkiye distribütörü yle bağlantı kurdum onlar da 2017 yi satmaya çalıştı son çare plugin üreticisi ile irtibata geçmeyi deniycem
 
Lazerdeki son durum nedir ? Çilleri yaptınız mı?
 
laserin ana şasesi bitti ama bu mekaniği bir kutu içine almak gerek.
kutu olayını daha yapamadım.
chiller olayını da sadece suyu devirdaim yaparak halledicem yani chiller yapmayacağım.
su sıcaklığını kontrol edicem devamlı. ben lazeri devamlı son güçte kullanmayacağım için problem olmayacak
 
Ben senin lazerin aynında yapmaya hevesliydim fakat bugün bir süpriz oldu. Evin 100 metre yakınına bi tanıdık yeni iş kurdu. 0 kilometre lazer kesim makinaları vs.. Tepe tepe kullanabilirsin dedi.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,887
Kullanıcılar
450,002
Son üye
enginyayl

Yeni konular

Geri
Üst