KTP1000 Basic DP backup almak

volverine

Üye
Katılım
14 Mar 2007
Mesajlar
186
Puanları
1
Arkadaşlar merhaba,

Elimde KTP1000 panel var çalışıyor fakat ekran komple karardı çok zor görünüyor. Yanında birebir aynı program yüklü olan 2. sağlam panel var. Elimde program yok sağlam olanın içinden backup alıp arızalı olanı değiştirerek aldığım backup' ı yüklemek istiyorum. Sağlam olanda açılışta boot ekranından sonra menü gelmiyor. Hangi programla nasıl backup alıp yedeğine geri yükleyebilirim.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Protool ile ile backup alabilirsin. KTP1000 Daha Önce kullanmadım ama üzerinde usb port mevcut ise hiç kendini üzmeden flash bellek üzerine backup alabilirsin. KTP1000 Üzerinden RJ45 Ethernet port mevcut ise ethernet üzerinden de Prototool ile backtransfer yapman mümkün.
 
Üzerinde USB port yok, profibus RS485 portu var. Protool ile bağlanılmıyor. Cihaz manuelini inceleyince prosave ile updload/download yapılabilir diyor ama prosave kullanan varmı? Nasıl backup alabilirim.
 
"S7 PC Adapter" Var ise profibus üzerinden backup yapabilirsiniz.
 
ktp1000 programı nerden bulabilirim kablo bağlantısı nedir bilen arkadaşlar mı acaba tşkler herkese
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,767
Kullanıcılar
449,979
Son üye
schule48

Yeni konular

Geri
Üst