kondansatörde ve rölede en iyi markalar?

Röle olarak kael varkombi 18 ,kondansatör olarak kondaş derim.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Marka seçeçek olduğunuz zaman maliyet ve kalite ona göre değişmektedir önemli olan bence malzeme seçiminden önce kompanzasyon analizinin iyi yapılması analizinizi ne kadar iyi yaparsanız sonuca her role ile varırsınız.Elbette öne çıkan bir sürü marka var mükemmel sonuçlar veren en kalitelisini alsanızda analiz doğru olmadığı takdirde yanlış sonuçlar verecektir.Benim fikrim bu ama illaki kalite olsun diyorsanız yerli yabancı seçenek çok Sıemens,M,Gerin,Entes,Kael v.s
 
benim bildiğim ve kullandığım en iyi kondansator kondaş markasıdır bana sorarsan benim için en iyi rölede entestir ama bu herkes için geçerli değildir başkası farklı markayı iyi bilir ona görde o iyidir iyi çalışmalar
 
herkese verdiği cevaplar için çok teşekkürler gerçekten....
 
Monofaz kondansdatör bağlamak istiyorsan rg3-12c ve 3 faz kontrolü var. yükler dengeli ise epcos yada abb röle çünkü cosfi yi endüktif veya kapasitif tarafa ayarlayabiliyorsun. kondansatörde ise epcos yada kondaş
 
arkadaşlar binbir çeşit kompanzasyon yapmış biri olarak kondansatörde ELECTRONICON-FRAKO rolede ise ABB RVT-12 KAEL 18 PC dir.
 
Eğer maliyet sorunun yoksa piyasada kullanabileceğin en iyi röle kael var kombi dir. Yok maliyet sorunum var dersen entes iyi bi çözümdür. Kondansatör ise en iyisi tabiki Merlin gerinb ve siemens ama maliyet içinde entes bi alt olarakta ede önerebilirim bende ekon kullanıyorum biraz sorunlar var tabiki.
 
maliyeti fazla olmasın diyorsan yani ortaları arıyorsan bence en güzel kondansatör entes röle olarakta tense röledir.
 
entes rg12cs de hedef cosQ 2 kısımdan oluşuyor biri ind cosQ diğeri capcosQ. şimdi kapasitif 0,80 yaparsam end 1 yaparsam röle nin hedefi ne olabilir bilen varmı?

entes rg12cs de hedef cosQ 2 kısımdan oluşuyor biri ind cosQ diğeri capcosQ. şimdi kapasitif 0,80 yaparsam end 1 yaparsam röle nin hedefi ne olabilir bilen varmı? KADİR KURT

SİSTEMİNDE PROBLEM YOKSA ELEKTİRİKSEL ANLAMDA VE BAĞLANTILAR;
İSİN SENİN KONDASTÖRLERİNİ 3~ EN BÜYÜK KONDANSTÖRÜNDEN BAŞLAYARAK SIRAYLA KÜÇÜLEN TRİFAZE KONDANSTÖRLERİNİ BAĞLA
SONRAKİ MONOFAZELERİ DE AYNI DÜZENDE EKLE VE KULLANIM KLAVUZU BUL VE SİSTEMİNDE TANITMALISIN. İŞİN GERİSİ RÖLEYE KALMIŞ MEVCUT BAZI AYARLARI FAZLA KURCALAMA VE DE KURCALAIYSANDA ESKİ DEĞERLERİNE GETİRMENİ TAVSİYE EDERİM.


RÖLENİN ÇALİŞMASINA VE KONDASTÖRLERİ İSTEYİP İSTEMEDİĞİNE BAK.
ELEKTORONİK SAYACINDAN DA Rİ, KRC, T DEĞERLERİNİ SÜREKLİ HESAPLA KOMPANZASYONUN TUTMUYORSA İŞİN UZMANI OLAN KİŞİ FİRMALARA GÖTÜRÜRSÜN.
MUHAKKAK ÇÖZÜM BULURLAR.

TEDAŞ
%15 KAPASİTİF
%20 ENDÜKTİF KAPASİTİF
ORANLARA ÇEKMESİ DEMEK HERKESİN PARASINI ALMASI DEMEKTİR.
KOLAY KOLAY BU DENGEDE
TUTAMAZSIN
GÖZÜN KULAĞIN BU İŞ ÜZERİNE YOĞUNLAŞACAKSIN
KONDANSTÖRLERİNİ
1-2 SENE DE BİR DEĞİŞTİRECEKSİN
KONTAKTÖRLERİN KONTAKLARI BOZULMUŞ OLABİLİYOR
KOMPANZASYON KONTAKTÖRÜ FİLAN KULLANACAKSIN
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,193
Mesajlar
915,738
Kullanıcılar
449,968
Son üye
ibrahimkalebayir38@gmail.

Yeni konular

Geri
Üst