kompresör kaç amper çeker

aslında bu soruyu termostat için sormuştum kontaktör bağlamadan direk kompresör ve fanları beslicektim olurmu termostat kontağında max 20 amper yazıyo kaldırırmı ?

O soruyu diger topikte cevapladılar.

Ben yorum yapmıyorum.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
ANLADIM ANLAMADIM !
iki çocuk varmış birinin adı anladım diğerinin adı anlamadımmış.iki çocuk birden bir elma ağacının yanına gitmişler.anladım ağca çıkmış aşağıda kim kalmış? (cevap) anlamadım.anlamadıysanız bir daha anlatayım. :rolleyes:
 
Son düzenleme:
inç karşılığı;

Emme 9.7 mm= 3/8 inç
Basma 6.5 mm= 1/4 inç
tşk ustam
ANLADIM ANLAMADIM !
iki çocuk varmış birinin adı anladım diğerinin adı anlamadımmış.iki çocuk birden bir elma ağcının yanına gitmişler.anladım ağca çıkmış aşağıda kim kalmış? (cevap) anlamadım.anlamadıysanız bir daha anlatayım. :rolleyes:
yok abi anladımda ben kontak kullanmadan direk bağlamak istiyorum :) tşk fıkra için
 
serkan_48 arkadaşıma katılıyorum normal şartlarda motorlar çalışırken max 6-8 amp arasında çeker senin soruna gelince direk kontaktörü devre dışı bırakabilirsin
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,193
Mesajlar
915,740
Kullanıcılar
449,968
Son üye
ibrahimkalebayir38@gmail.

Yeni konular

Geri
Üst