Klimamda Isınma Sorunu Var (Gaz Basıldı)

arkadaşlar bizim klimayı da geçen gün soguktan sıcağa çevirdim pause lambası yandı sonra söndü ama sürekli soğuk üfledi . bir kaç kez kapatıp açtım sonuç değişmedi . Sizce sorun 4 yollu vana nın tıkanması mı ?
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Genelede yer değişimlerinde bu problem yaşanır.. bunun nedeni yer değişimlerinde vakum yapılmaması ve değişim esnesında gaz vanalarından olsun yada gazı toplayan ustanın gazı tam toplayamayışından olsun gaz eksikliğidir.. bunların çözümü klimanın gazının komple boşaltılarak güzelce vakum yapıldıktan sonra gramajında ( uzun metrajlı borulamalarada boru payıda verilmeli) gaz verilmelidir..
aynı zamanda klimanın dış ünitesi eski yeri daha sıcak yani kapalı bi balkon gibi bi yerdedir yerdeğişiminden sonra dış ortamdır buda ısıstmada düşüşe etkendir.. vee klimanın takıldığı oda önceki ufaktır şimdiki m2 olarak büyüktür bu sebebtende ısıtma verimi düşer...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst