klasik kumanda panosu yapacağız?

plançete mı yapmak istiosun isteren yardımcı olurum
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
3 mm Fiber üzerine yapabilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

  • Besleme Paneli.JPG
    Besleme Paneli.JPG
    20.8 KB · Görüntüleme: 59
  • Yerleşim Planı.JPG
    Yerleşim Planı.JPG
    54.5 KB · Görüntüleme: 52
pano yapacak olan arkadaşlar daha önce de bi arkadaşım bu konuda yardım istedi bizim okuldan panonun resimleri çektim ve elemanları bilmiyordu bu sebeble bi anlatım videosu çekip gönderdim şayet bu tarz yardımlar işinizi görecekse mailim [email protected] ulaşırsanız resimleri faln mailinize atabilirim.
elimde bağlantı şeması yok ki saten eleman uçlarını prob girişine çıkaracaksınız
bu sebeble kontaktör termik ve zaman rölelerinin bağlantı duurumu yok
ancak ğiriş paket şalteri , 3 siğorta , her faza bir sinyal lambası ve seri lambanın bağlantısı yapılacak tabi koruma trafosu takacaksanız o da devreye griyor vel hasıl bunları
da video ya almıştım şayet şema daha ii olur diyosanız elimle çizer resmini çekip atarım
 
ゴローズ ネックレス mbtシューズ ゴローズ ネックレス The message boards would be the spot to ask inquiries, share a awesome venture from one more internet site, find collaborators for the most current venture, or discuss something of desire towards the Instructables neighborhood.Some genuinely choice posts on this web site , saved to bookmarks .You can definitely see your expertise in the work you write.I've joined your rss feed and look forward to seeking more of your wonderful post. ゴローズ ネックレス mbt 歩き方 mbt 靴 Thanks for all of your time & work. "The word 'genius' isn't applicable in football. A genius is a guy like Norman Einstein." by Joe Theismann.Good article and straight to the point.Emma Seibold is actually a nutritional coach, yoga instructor and founding father of City Remedy Purify, a juice detox system.Stanley His Monster mbt 靴 mbt ブーツ mbtサンダル Merely wanna state that this is very useful , Thanks for taking your time to write this.The overall look of your website is wonderful, let alone the content!I was looking for this particular information for a very long time. Thank you and good luck.In my view, if all website owners and bloggers made good content as you did, the internet will be a lot more useful than ever before.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,366
Mesajlar
917,042
Kullanıcılar
450,237
Son üye
tekogulyunus

Yeni konular

Geri
Üst