Kayıtdışı sayaç

bulmaca gibi kafa yormayacam.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Ev ve dükkan için ayrı ayrı abonelik başvuruları vs varsa vatandaş mağdur olmaz hakkını arayabilir.
Ama ayrı ayrı abonelik yoksa vatandaş haksız duruma düşüyor.
söyle o dükkan zaten başkasına adına ait ve sayacı var / bizimle alakası yok
zaten toplamda saydım 3 adet sayaç var akradaşlar 1 baba ait sayaç 2 bana ait sayaç 3 abime ait ceza yazılan sayaç ama orda hiç sayaç yok :) allah bu bedaş ve ck bilmiyorum ne yapsın
186 arıyorum diyorum şu sözleme numarası diyorum evet diyorum sayaç nerde sayaç yok dükkanda diyor sayaçınızı almışlar diyor beyfendi *** dedim sayaçın yanındayım şimdi nasıl oluyor almışlar :)
 
Eeee özelleştirme bu işte,adamların dertleri para kazanmak,vatandaşin sorununu çözmek üçüncü beşinci planda.Bence sorununu epdk ya veya cimer'e şikayet et.Vatandaşı sayaç okuma bedeli şu kadar diyerek **** (sevmesini) biliyorlarda bir adam gönderip tespit yaptıramıyorlarmı.
Benimde içimde sancı var,15 yıl evveline ait fatura çıkarıp ödettiler.Müdürre çıktım,beyfendi insiyatif kullanıp faizi silip ana parayı aldı.Çok cuzi miktar oldugu için Allah belalarını versin dedim ödedim.Eminim benim gibi kimbilir kaç kişiye aynı numarayı yapmışlardır.
Hakkınızı aramadıgınız sürece bunlar bizi daha çok severler....
 
Her yeri özelleştirdikleri için bu gibi durumlar çok fazla artık. Durumunuzu Cimer e yazın sözleşmelerin kopyasını mutlaka saklayın yarın o da kaybolacak.
Umarım sorununuzu çözersiniz.
 
fotogğrafladım herşeyin kayıt altına aldım bunlar bu işten sıyrılamak için ya sorumunu çözecekler yada üslüsüzlük yapacaklar. çok kesin yeni sözlemede ne sayaç bilgisi yok ortada sayaç yok hadi bakalım
Her yeri özelleştirdikleri i

fotoğrafladım herşeyi kayıt altına aldım bunlar bu işten sıyrılamak için ya sorumunu çözecekler yada üslüsüzlük yapacaklar. çok kesin yeni sözlemede ne sayaç bilgisi yok ortada sayaç yok hadi bakalım
bu gibi durumlar çok fazla artık. Durumunuzu Cimer e yazın sözleşmelerin kopyasını mutlaka saklayın yarın o da kaybolacak.
Umarım sorununuzu çözersiniz.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,349
Mesajlar
916,901
Kullanıcılar
450,194
Son üye
akocatas

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst