kael röleler

hero15

Üye
Katılım
23 Haz 2008
Mesajlar
45
Puanları
1
Yaş
39
slm arkadaşlar,okula yaptırdığımız bir kompanzan sonrası hem kapasitif hem indüktiften cezaya girdik.şimdilik kompanzasyonun şalterini kapattım.En azından kapasitf cezayı bitirmek için.Tabi bu arada indüktif ilerliyor.Benim sorum şu:röleden istediğimiz kondansatörü istedeğimiz süre devrede nasıl bırakabiliriz?Kail röle ayarları nasıldır? Şimdiden teşekkürler
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
aşırı derecede faz dengesizliğiniz var.kael röle tanjant'a göre çalışır.yani bir fazdan endüktif çekilirken röle o faza ait monofaz kondansatör bulamıyorsa başka bir fazdan kondansatör alır ve ortalamada tanjantı 1 yapmaya çalışır.bu durumdada hem endüktiften hemde kapasitiften sınırları aşarsınız.
size tavsiyem iyi bir güç analizi yapıp ona göre ilgili faza gerekli güçte kondansatörü bağlamanız.
eğer röle başından beni arayabilirseniz size daha iyi yardımcı olurum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…