kabin 400 içi 630

ahmet15

Üye
Katılım
8 Haz 2008
Mesajlar
76
Puanları
1
Yaş
39
güç artırımına giden işletmeler 400 KVA trafo yerine kullanmak için 400 KVA lık trafonun içine 630 KVA lık trafo yerleştirilmiş trafolar aramaktadırlar. Bu trafoyuda takanlar akım trafolarını değiştirmeden sadece kompak şalteri değiştirip yol vermektedirler. bu tip trafo imalatcısı bilenler varsa bu pazarda bizimde yer alabilmemiz için adreslerini gerekirse özelime yazanlara şimdiden teşekkür ederim
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Ben yanlısmı anladım, aynı tank hacmınde, sarılarda değişiklik yapılıyor, ve aynı trafo kazanından 630 kVA güç elde edılıyor.ÇIkısdan 630 kVA güç karsılıg AG de akım / güçelde edılıyorsa, girişdende 630 kVA karsılıg OG akım/ guc gecmıyecekmı,,Akım trafolarını değiştirmeme sebebi, elektrık alınan fırma ıle sorun yaşamamak, depozıto öedemek gibi nedenlerle, akım trafoları değiştirilmiyordur. Aşırı akım kpruma rölesındekı ayarlarad mümkünoldugunca sona cekılıyor olabılır.

Bence kanuni bir yol değil..
 
olabilir değil çok kullanan iş yeri var.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,238
Mesajlar
916,090
Kullanıcılar
450,048
Son üye
guney oral

Yeni konular

Geri
Üst