Kaçak akım rolesi tutmuyor

Makel de iyi bir marka abi .
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Merhaba herkese kaçak akım rolesi gene attı kalkmıyor sorun duzelmis gibi gorunuyodu 1 defa attı hemen kaldirdim sorun yoktu, bugun gene attı suan 2 saat falan oldu kalkmıyor toprak nötr temasımı , asma tavanda ledler icin kablo birakmislar 3 tane kablo geliyo ucları açıktı 1.5 yıldır bu şekilde onları banlatdım belki onlar yapar diye, geçmiş yazdıklarıma bakarak ne yapmamizi önerirsiniz.
 
Son düzenleme:
Elektrikci cagirmanizi oneririm
 
Bende öyle diyorum ama kaçak akım sökmekten başka bir laf söyledikleri yok valla hocam bende ugrasmak hic istemiyorum karanlikta kalmak hic hoş değil ama yapacak birşey yok

Şüphelendiğin cihazı yada yükü faz+nötr devreden çıkar öyle takip et. Elektrikçi gelene kadar komple enerjisiz kalmaman için.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…