Internet Üzerinden 24 On/Off Çıkış

24 cıkışlı karta ait resimler

Bu kart 8 giriş 8 cıkış ,sadece 8 çıkış,8 giriş 8 çıkış 8 analog giriş olarak da modifiye edilebilir.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
yazılıma gerek yok hocam cihazda gömülü web server yazılımı var herhangi browserdan giriş yapabilirsin vaktim olursa android uygulaması da yazarım daha görsel olur.
 
üstat bu devre dosyası lyt dosyası açıyor birşey anlamadım ben. Fakat web serverden kontrol için çok uğraştım ama genel amaçlı bir kullanım cihazı bulamadım kendime göre. bu cihaz yazılımı ve android de dahil cep için nekadara mal olur bize eğer uygun olursa senden isteyebilirim.
saygılar kolay gelsin....
 
Kart modifiye edilebilir.Kartın üretimini daha yaptırmadım prototip olarak denendi sorunsuz çalışıyor.Adet verebilirseniz fiyat verebilirim.
 
Mikrodenetleyici icine web server yazilimi yaziyoruz bu yazilim araciligi ile mikrodenetleyici portlarini kontrol ediyoruz bayram sonrasi 8cikisi modelin uretimine badlsyacagim iyi bayramlar
 
eline koluna sağlık çok iş görür bir çok kişinin işine yarar
 

Forum istatistikleri

Konular
128,433
Mesajlar
917,578
Kullanıcılar
450,357
Son üye
jihad_horan

Yeni konular

Geri
Üst