Her geceye bir müzik

çok kötü bir adamsın be usta, şimdi bu saatte uyuyan öküzün aklına karpuz kabuğu düşürdün. şimdi sabah kalk 300 km yol git hatunun yanına, olacak iş mi yani. sarışın yeşil gözlü. hadi uyabilirsen uy geceleyin.
 
bu gecenin rakı mezesi, 30 yıl bilmiyorum belki 35 yıl ama güzeldi be. şimdi ayrı dünyalardayız.
 
hayat devam ediyor, sen istesen de, istemesen de. geçmişimle övünmüyorum ama yerinmiyorum da. yaşadım. iyi veya değil yada kime göre? kaybetmek nedir bilir misiniz? at yarışı oynayanlar söyler ya "yanlış ata oynadım" diye. işte ben nerdeyse her seferinde yanlış ata oynadım. hani derler ya okumak cehaleti alır, eşeklik baki kalır. ben eşek değil eşşekoğlueşşek misali. beni seveni değil benim sevdiğimin gönlümün/ kalbimin peşinden gittim. aşık oldum. ayran gönüllü ben. yaşadığım şimdiki yalnızlığı hak eden ben. yaptığım hataları yazsam kesin beni aforoz eder üzerine bir de döversiniz. zam salak ben 57 yaşında, yaptım manita 27 yaşında, kızım evde 20 yaşında. eee tabi anlaşamadılar. kızım bir yana dünya bir yana. aşık olmak çok, ama aşk yaşamak zor. yaşatanlara uzun ve mutlu ömürler dilerim. en başta kızımın annesine.
seven bir kalp yine sevebilir mi? evet sever.
bir tavsiye hayatınızı benim gibi b*ktan, karışık yaşamayın. sonunda kendinle bir başına kalıyorsun. ha bu arada kesinlikle yaşanmışlardan. hatun kişi dedi ki: " seninle nikah kıyalım, hiç değilse ölürsen maaşın bana kalır" dedi. hadi sen böyle hatunu nikahına al... tabii ki sepeti koluna herkes kendi yoluna.
bu arada yaptığınız yatırımlara dikkat edin. hani önümüzdeki beş yıl içinde, 16 dairelik bir emlağım olacak, bir tanesi benimle yaşayan için, yaşadığı sürece kullanım hakkıyla veririm, geri kalanı kızımın üzerine.
bana kızanlara söyleyeyim; hiç bir zaman sütten çıkmış ak kaşığım demedim ve değilim. ben hatalarımla buyum.
yalan, işte hayatta ölümden başkası yalan
 
Son düzenleme:
unuttun buraları diyecektim ama ben sadece Türkçe dinlerim. 80 ler 90 lar filan. aslında müziğin hepsini dinlerim ama burada bir wagner paylaşmak istemem veya bir rodrigo gitar konçertosu, ravelden bolero, panflütte zamfir, ne bileyim kemanda farid farjad. olacaksa Türk olsun, ama yine de teşekkür ederim. hadi yeşillik olsun, günümüzden al sana bir ali cabbar
 

Forum istatistikleri

Konular
128,197
Mesajlar
915,757
Kullanıcılar
449,975
Son üye
yamanelektronik2023

Yeni konular

Geri
Üst