gönül uslanır mı? değerli dostlar? uslanmaz hem de asla uslanmaz. sever, sever, yine de sever. kimi zaman gizli sever. kimi zaman alenen sever. kiminde saklar yüreğinin taaaa derinliklerine. çünkü imkansızdır aşkı. kimisi platoniktir, gelir geçer. kimisi erişilmezdir, uzaktan sevmek en güzelidir. o bilmese de olur.
kimisi vardır, biz fakirlere uygun değildir. yani çok gençtir. annesi çocuğun yaşında, kendisi ise torunun yaşında. cebinde paran yok ki yaşı başı pas geçsin. onu sadece gece rüyalarında sevebilirsin. sesini duyamazsın, elini tutamazsın, tenini koklayamazsın. yasakların ötesinde yasaktır.
yıllar yıllar öncesindeki aşkım, kadınım aklıma geldi, onda olan her şey onda var. dilerim hayatı/ömrü ona benzemesin. benim kalbimdeki yeri bilmese de olur. böyle olması belki daha iyi. platonik kalsın, kimse kırılmasın, üzülmesin. tehlikeli sular bunlar değil mi?
aşk acısını daha doğrusu aşkımın acısını anlatacak bir şarkı bulamadım kendime.
fedon'dan aşığınım diyecektim. yine burnum uzayacak,
ferhat göçer'den bir ercan saati bestesi yastayım diyeceğim yine olmaz. kızım ondan büyük
@kocamanusta çaktı bak yeşil yeşil diye. uzatmalı uzak aşkımın hakkını yiyemem.
bu saatten sonra neşet babadan zahidem gider. kalbime ayrı, toprağa ayrı gömdüklerim aklıma geliyor ve gözlerimden yaşlar süzülüyor.