Haydi gelin fotoğraflarımızı koyalım...

:) merhaba sayın by lent resımde bilgisayarda pcb baskı devre çızıyordum odaklanmışken çekılen resım dıkkat edersenız gözler noktaya kılıtlenmış:)

sayın oğretmen27 sayın şefle aramızda 6 yaş fark olsada ben mınyon tıplı irsi olarakta saçlarım var gorunmiyen yerler açıldı gerçı öntarafta var tepede yok yazın mecburen şapka takıyorum takmazsam güneşte kalamıyorum

Ben bi şey diyecektim ama korktum Süleyman Bey bu ne şiddet bu ne celal... Sigortaların atmasından bir kaç sn öncesi gibi çekilmiş :)
 
Allah hepimize sağlık, afiyet, din, iman versin. Saçlar dökülmüş beyazlamış önemli değil bunlar. Kalp güzelliği en çok arzuladıgımız şeydir.
Bu arada sayın [MENTION=54850]tekin126[/MENTION] ustam [MENTION=83845]by lent[/MENTION] usta hala foto yüklemedi. Benden yaşça büyük ben söyledim ama yüklemedi.:eek: Mübarek fotosunu yüklemiyor. Artık size havale ediyorum.:eek:
 
:)hocam sayın by lent usta resım koymazsa baskına gıderız yanılmıyorsam Trakyalı by lent usta benım askerlik yaptığım yer çorlu

çorluda hayatımın en güzel 15 ayını geçırdım askerdim askerlik yaptığım yerlerı merak edıyorum kışın soğuğu olmasa güzel yer ler

Allah hepimize sağlık, afiyet, din, iman versin. Saçlar dökülmüş beyazlamış önemli değil bunlar. Kalp güzelliği en çok arzuladıgımız şeydir.
Bu arada sayın @tekin126 ustam @by lent usta hala foto yüklemedi. Benden yaşça büyük ben söyledim ama yüklemedi.:eek: Mübarek fotosunu yüklemiyor. Artık size havale ediyorum.:eek:
 
Sn [MENTION=290934]Öğretmen27[/MENTION] hocam bu arada unuttuğumuz bazı büyüklerimize de seslenelim:) Mesela saygıdeğer ustalarımız [MENTION=6130]zeybek[/MENTION] [MENTION=221255]binbaşı[/MENTION] [MENTION=414]KAZIMUGUR[/MENTION] [MENTION=15102]fahri yetiş[/MENTION] :)
 
Evet veysel ustam. Bütün ustalarımız fotolarını yüklemesini istiyorum. Hepsine sevgim ve saygım sonsuz...
 
20130202_172324.jpgbaşka tek bulamadım
 
Hayır Tekin abi Afyonkarahisar değil. Karahisarı tuttu da ilk ismi tutmadı. Orası Şebinkarahisar. Giresun ilçesi. Benim de memleketim.
Geçen sene yazın gittiğimde çekmiştim resmi.
 
Sayın [MENTION=6130]zeybek[/MENTION] hocamız profil resmini eklemiş belki dedim buraya da eklemiştir...:D
 

Forum istatistikleri

Konular
128,289
Mesajlar
916,461
Kullanıcılar
450,118
Son üye
TheTwize

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst