Hava Kompresörünü Elektrikli Yapma

motor kısmındaki kablo artı açma kapama kısmına eksi gelecek şekilde lehimledim. 12v 1000ma lık adaptörü denedim fakat neredeyse yarı performansla çalıştı. dediğiniz gibi daha güçlü bir adaptör bulmam gerekiyor. Yardımlarınız için teşekkürler.

Bendeki alttakinden. Bim malı oyle aman aman bir sey degil ama dediğim olay başıma geldi. Pensampermetre ile cektigi akimi bi ara ölçmüştüm ama unuttum. Bugün de kolayıma geldi 6 amperlik yildirim adaptöre bagladim. sadece tik diye ses geldi döndürmedi. Neyse ki adaptörü bozmadan farkettim olayı da 21 amperlik led adaptörüne taktım.

Ekli dosyayı görüntüle 50258
siz 12v 21a ile mi çalıştırabildiniz. kullandığınız adaptörün resmi varmı?
 
Son düzenleme:
Yanimda degil su anda ama led trafosu yazarsaniz cikar internette. Bu arada ölçtüm 10 amper civarında çekiyor bendeki pompa.

Kullandigim led adaptörü de bunlara benzer.

Screenshot_2018-12-15-13-38-57.jpg


@paskomya nin da dedigi gibi en az 15 amper olursa sağlıklı çalışır.
 
Son düzenleme:
peki arkadaşlar bilgisayar kasası güç kaynağından bir adaptör yapsam sağlıklı olur mu ya da bu istediğim değerleri alabilirmiyim.
 
kaliteli bir güç kaynağını otomatik çalışacak şekilde ayarladım. sarı ve siyah renkli kabloları kullanarak adaptör kablosunun ucuna lehimledim. birkaç defa farklı alanlarda kullandım. sonuç gayet başarılıydı. bilgileriyle yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,858
Kullanıcılar
449,993
Son üye
sedat2727

Yeni konular

Geri
Üst