Güneş Paneli ile Elektrik Üretimi Yardım

Reosta38

Üye
Katılım
3 Eyl 2016
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
27
Öncelikle Merhaba foruma yeni üye oldum ve baya faydalı konular var birçoğunu okudum ama benim yapmak istediğim sistem hakkında tam bilgi sahibi olamadım.
Yapmak istediğim sistem bir iş yerinin aydınlatma ve bilgisayarını sistemini çalıştıracak bulunduğum yerde elektrik çok sık kesiliyor bende jeneratör almak yerine işimi görecek şekilde bir güneş paneli sitemi yapmak istiyorum.Dükkandaki aydınlatmayı led ile değiştireceğim enerji tasarufu açısından ve birde leptop ve yazıcı çalışacak ürünlerin üzerinde yazan watt değerlerine göre 300W bir siteme ihtiyacım var. Ben Solar Panel Güneş Pili Hücresi alıp kendim yapsam paneli yaklaşık kaç hücreye ihtiyacım var ve bunun dışında hangi parçaları almam lazım bu watt değeri için. Şimdiden çok teşekkür ederim.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
aşağıda benzer konular var onları araştır
forunda çok benzer konular var. solar sistem diye ara
 
Sistem jeneratörden pahalıya gelir. Eğer istiyorsan yardım edebilirim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,942
Son üye
Nzmtekin

Yeni konular

Geri
Üst