Günde Kaç Saat Uyku Uyuyorsunuz ?

Bende 5-6 saat uyuyorum fakat şu olayı farkettim insana 3-4 saatte yetiyor buda havalar dan kaynaklanıyor.Bursada yaşıyorum bazen uludağ civarında bir koyde kalıyorum.Gece geç saatlerde yatıp sabah 3-4 saat uyuduktan sanki 12 saat uyumuş gibi oluyorum.Malum sanayi ile bütünleşmiş büyük şehirlerde bu durum böyle 24 saat uyusanda değişen olmaz.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
13 yıldır, çok nadir 4 saatten fazla uyumuşumdur. 14 saatten fazla uyuğumu hatırlamıyorum(6 gün uyumamıştım.)
Herhangi bir rahatsızlık veya ihtiyaç hissetmiyorum. İstisnasız yaz ve kış (neredeyse her gün) soğuk su ile duş alırım. 40 yaşındayım.
Bu uyku bana yetiyor. Her ne kadar çevremde vampir olduğumu düşünenler olsa da memnunum. Uyuyarak harcanmayacak kadar kıymetli zaman. Bu kadar fazla bilgi yüklenirken, takip etmek için; mümkün olan en az uyku şart...
 
Günün. Dörde bölünmesi lazım. 12 saat calisma 6 saat kişisel zaman 6 saat de uyku

MT11i cihazımdan gönderildi
 
5-6 saat uyuyorum.İstesemde fazla uyuyamıyorum.
 
Son düzenleme:
Genelde 6 Saat. Max. 7 Saat :)

Daha fazla uyuduğumda ayrı bi yorgunluk hissediyorum.
 
bende genellikle 5-7 saat uyurum. Öğle uykusu imkanım olursa, öğle arası 1 saatlik bir şekerlemeye hayatta hayır demem. ama çok da fırsatımız olmuyor :) izin günlerinde işte bazen...


(söylemesem vicdanen rahatsız hissedecektim kendimi, söylüyorum: bu mesajı sırf gönderdiğim mesajlar ı gördüm, 299 du, 300 olsun da yatayım diyerekten yazdım aslında...:) düz hesap olsun hesabı :) birazda merak ettim birşey olacak mı diye ondan, uzman üyeydik, profosyonel olduk :) omuzlarımızdfaki yük artdı anlayacağınız, artık daha çok çalışmak gerek... herkese iyi geceler, merakımı giderdiğim iççin benim gecem iyi olacak sanırsam :) eee kıdem de aldık, daha ne olur bana...sağlıcakla....)
 
Son düzenleme:
5 saat :) (Ders çalışmak için sabah erken kalkıyorum)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,245
Mesajlar
916,144
Kullanıcılar
450,052
Son üye
Fatihkaya00

Yeni konular

Geri
Üst