frekans invertörü düşük frekansta motor gücü

Katılım
25 Ara 2008
Mesajlar
52
Puanları
1
Yaş
32
sayın arkadaşlar frekans invertöründe örneğin 7hzde motor momentinde düşme olurmu acaba
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Hatta motor teyip motoru kadar güç üretir.
Aslında %50-60 devirden daha aşağısı pek işe yaramaz. Özellikle yüksek basınçlı pomplarda (hidrolik pompa gibi) motor gücü sınırda seçilmiş ise devri %80 e bile indirdiğinizde motor durur.

Motor gücü zaten yüksek seçilmiş sistemlerde devri daha aşağılara indirilebilir.
 
teşekkürler verdiğiniz bilgiler için şimdide şöyle bir sorun cıktı invertör bir vinc motorunu sürüyor yük indir kaldır sistemini kaldırırken sorun yok yükü indirirken 1-2 saniye sonra dc bara aşırı gerilim hatası verip duruyor fren dirençi işi çözermi acaba vereceğiniz cevaba şimdiden teşekkürler
 
mrb,

cihaza uygun , frenleme direnci seçerseniz.Sorununuz çözülür.Ancak cihazı korumak için frenleme direnci devresine siğorta koymayı ihmal etmeyin.
 
şimdiye kadar frenleme dirençlerinde sigorta koyulduğunu görmedim sigorta niye konuyor
anlamış değilim
 
frenleme direncinde , aşırı yüklenme durumunda.Cihazın frenlem IGBT'sini korumak için istiyorlar.Hatta bazı üreticiler , siğorta yerine motor koruma kullanıp motor korumanın hat kontağı üzerinden.Girişe bağladıkları kontaktörü sürüyorlar.
 
teşekkürler verdiğiniz bilgiler için bu frenleme dirençleri kabiniyle berabermi satılıyor acaba cünkü invertörümüz 45 kw motor 37 kw bayağı büyük olur herhalde bunu bir kabin içerisine almak gerekir
 
sürücü katoloğunda yazan değerlerde bir direnç yaptırabilirsiniz yapan çok firma var.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,184
Mesajlar
915,686
Kullanıcılar
449,954
Son üye
yulaf177

Yeni konular

Geri
Üst