Flyback Trafo Sürücü Devresi

O zaman bu trafo ile olmaz AC lazım , eskici tamircilere bi bak renksiz televizyon yüksek gerilim trafosu lazım devre yine aynı.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Arkadaşımızın bahsettiği tüp şu olsa gerek.

Gördüğüm kadarıyla voltaj kutupları tüpün içine giriyor. Bu trafoda işe yarar düşünceindeyim bir elektron akışı oluşturacaktır. Tüpün dışından olmayacak.

 
Böyle vakum tüp deyince benim de aklıma röntgen ışını elde etmek istediğiniz geldi. danyk.cz sitesinde yüksek gerilim ve ev yapımı rontgen çekim çalışmaları vardı yanlış hatırlamıyorsam.
 
EHT diye satıyordu bazı satıcılar diod içinde var siyah beyaz tv eht'sinde de çoğunda içinde diod vardı olmayanlarda tv18-20 diye ayrıca takılanlar oluyordu oynamak için tehlikeli bir oyuncak olur labaratuvar ortamı dışında yapılması uygun değil.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…