Fatura ve Trafo kaybı

Katılım
3 May 2024
Mesajlar
5
Puanları
1
Ekran Alıntısı.PNG

merhaba; 400 kw 3 adet ve bunlara bağlı ges sahamız var. on grid Şebeke. medaş ile mansuplaşıyoruz. mansuplaşmamıza rağmen böyle bi fatura geliyor her dönem için. sorduğumuzda trafo kaybı bedeli diyor ama detaylı açıklamada belirtilen trafo kayıp bedeli ile fatura edilen miktar tutmuyor. lütfen yardımcı olur musunuz?
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Önce yazıp sonra sildiğin o cümleleri yazmasaydın iyiydi. Ayrıntılı cevap yazmaya niyetlenmiştim ama kurduğun cümleler yüzünden vazgeçtim.
 
ben eğitim şart dediğimde bana kızıyorlar. okuyunca adam oldum sananlar (sıfat,sıfat,sıfat) bir b*k öğrenmediklerini anlayınca çözüm için okuyup araştırmak yerine beleş bilgi verilen ve çözümler üretilen forumlara saldırıyorlar. işte burada eğitimin önemi ortaya çıkıyor. soru sormak nedir nasıldır bilmiyorlar. ve çağımızın hastalığı 3-4 yaşındaki bir çocuk gibi soru sorup cevap istiyorlar. bu ne bu? diye başlıyorlar. oysa bir konu başlığı altında onlarca soru sorabileceklerini; imla ve yazım kuralları dahilinde, bir de dil bilgisi dahilinde soru soramıyorlar. sonra ben deli çıkıp gak deyince kötü oluyorum. konu sahibi ilk önce okuma yazma öğren, sonra dilinin kullanım kurallarını öğren. sonra gel bana laf söyle.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,381
Mesajlar
917,140
Kullanıcılar
450,262
Son üye
EminFurkan

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst