Fan Coil Arızası

Acaba sorun çözüldü mü? Konuyu açan arkadaşlar sonuç hakkında da bilgi verirlerse, forumda paylaşmış olmanın bir anlamı olur. Öteki türlü sadece bir kaç satır yazıdan ibaret kalıyor konular malesef.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Pazar günü ızgaraları indirip fan coillere baktım. Su giriş çıkışlarında birer vana var,bunlar açık. Bunlardan sonra tane de otomasyon valfı var(giriş çıkış hatları arasındaki köprünün üstünde) . Giriş çıkışlardaki suyun dışardan ellediğimde sıcak olduğunu hissediyorum. Havası varsa nerden alınabileceğini anlayamadım. Belkide yapılacak basit bir şey ama sanırım yeterli tecrübeye sahip olmadığımdan bir sonuç alamadım.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,767
Kullanıcılar
449,979
Son üye
schule48

Yeni konular

Geri
Üst