İyi bir bilgilendirme olmuş, her zaman dikkat etmek lazım bu hususlara, teşekkürler.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Paylaşım için teşekkürler bilmiyordum bunları öğrendiğim iyi oldu
 
Gerçektende ilginçmiş boşuna elektrik tüketmeyelim teşekkürler.
 
güzel çalışma fakat örnek pc tvnin nin fişini kim çekecek diyo insan tembellik yapıyoz :D
 
Önemli bi detay seneye vurduğun zaman ele gelecek bir miktarda ücreti boşa tüketiyoruz ama koşturma içinde bunları atlıyoruz.
 
Küçük bir detay ama aslında çok önemli bir konu.Bende epey elektrikli cihaz var nerdeyse tamamı çalışır dikkat etmekte fayda var.Günlerce kapanmayan pc ve diğer cihazları düşündükce elektrik parasının genede az geldiğini düşünüyorum.Bu güzel hatırlatma için çok sağol arkadaşım.
KATILIYORUM
 
bilgiler için tşkkürller
 
Enerji verimliliği konusunda herkesin bilinçlenmesi adına çok güzel bir paylaşım olmuş, ellerinize sağlık.
Konuya hakim kişilerin daha fazla sorumluluk alarak enerji verimliliğinin önemini vurgulamaları gerçekten çok faydalı olacaktır. Her yıl elektrik tüketiminin artması ile özellikle doğal gaz da dışa bağımlılığımız artmakta ve milli servetimizi yabancı ülkelere ne yazık ki göndermek zorunda kalmaktayız.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,726
Kullanıcılar
449,961
Son üye
omr70

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst