Eski model kombi arızası

okiler

Üye
Katılım
5 May 2010
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
38
bizim alman malı manuel bi kombimiz var arkadaşlar. etiketi falan kavlamış, eski birşey. markası fair f... gibi bişeydi sanırım.

Sorunu: sıcak suyu ilk açtığımızda bir parti sıcak su gönderiyor (yaklaşık 3 dakika boyunca) sonra soğuk suya dönüyor ve kombi, sıcak su musluğunu hiç kapatmamaıza rağmen kendini ateşlemiyor. bön bön bakıyor yüzümüze. çoğu zaman ilk seferde de devreye girmiyor. hele bu ara ilk seferde de suyu doğru düzgün ısıtmamaya başladı. çok dertliyiz çok

bir kez kombi tamircisi çağırmıştık; adam yağtım dedi parasını alıp kaçtı gitti. ben de bobinajcıyım hani, elim yatkındır normal olarak, tarif edebileceğiniz bir püf nokta falan olursa çok sevinirim.

şimdiden teşekkürler
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Dostum elindeki cihazın hiç bi bilgisi olmadıgı için ilk aklıma gelecek olan durum cihazın altında 3 yollu vana olmalı.. Kombi ısıtma yerine sıcak su üretimine geçtiğinde bu 3 yollu vana radyatör devresini kapatıp ısıtma suyu devresini açar. ( esanjör tarafında olacak )

Sana tavsiyen bu 3 yollu vananın ( eğer cihazında varsa ) olup olmadıgını dogru çalışıp çalışmadıgını ... Eşanjörün tıkalı yada kireç tutup tutmadıgını kontrol etmeni tavsiye ederim.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.. Kolay gelsini iyi çalışmalar..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst