Eplan P8 ile gelen yenilikler!

arkadaşlar program için teşekkürler. Ayrıca emeği geçenlerden Allah razı olsun...
 
arkadaşlar eplan p8 in dadabaese nasıl yükleniyor yardımcı olurmusunuz
 
arkadaslar eplan p8 hakkında herkese ileri derecede yardım edebilirim özel mesaj atmanız karsığında.....bilgi paylastıkca coğalır
 
Merhabalar, program isime yararsa tabiki programin karsiligi olarak gerekli ucreti oderim.
Bu yaptiginiz cok guzel birsey. Programi bu sekilde sunmaniz harika.

COFASO 6.1 windows vistada calismiyor, bilginiz olsun! Ben eski surumu olan eplan6.1 i sitenizden indirmistim, yeniden onu kullaniyorum.

Ellerinize saglik. Gorusmek uzere..

sn yakupakgul;

program kurulduktan sonra masaustundekı "cofaso" kısayoluna sag tıklayıp uyumluluk kısmından XP uyumluluk modu"nda calıstır dersenız Vıstada calısmıs olacak. şahsen anlattıgım sekılde yaptım, cofasoyu calıstırdım, ustune bırde yarısma kazandım : )
 
volkanpinar arkadaşım sizinle diyaloğa geçeceğim.adresinizi bana gönderebilirmisiniz bir sakıncası yoksa.eplanla geniş projeler yapmayı düşünüyorum.şu anda porgramı kullanıyorum ama baı eksiklerim olduğuu düşünüyorum .
 
Arkadaşlar,

Mert Bilgi İşlem ltd. - Geleceğin Yazılımları: Tesisat™, cofaso™, CRM den COFASO 6.1 i indirebilirsiniz ve kullanabilirsiniz, eski ismi Eplan 6.1 idi ve artık cofaso.
kullanım ile ilgili sorularınızı çekinmeden sorabilirsiniz teknik destek arkadaşlarımıza

Mert Bilgi İşlem Ltd.
Mert Mustafa Göktaş
0212 676 52 48

merhabalar. programı indirdim bir çizim yapmaya başladım fakat çözemeiğim bir bölüm var. Projede kullandığım konnektörleri malzeme listesinde defalarca tekrarlıyor. bunu nasıl çözebilirim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,246
Mesajlar
916,158
Kullanıcılar
450,054
Son üye
Kupra040822

Yeni konular

Geri
Üst