En İyi Sensör Markası?

IP 67 standardı dünya üzerinde tanımlanmş, ürünler bu standartlara göre tes e tutulup sertifika alnıyor, sensör seçimide yanlış olabilir ama pahalı demek yanlış olur bence neye göre pahalı birde elma ile elma yı karşılaştırmamız lazım.Tamam bazı üst seviye ürünler pahalı oluyodur ama gerçekten çözümü için çok özel sensörlere ihtiyaç duyulabiliyor.Aslında uygulamaya göre bakmak lazım bide seçim de de hata olmuş olabilir.Zaten bunun en iyi test yolu saha şartlarında bakmak.

sensör seçimini sıck firmasının mühendisleri seçti aynı ortamda ıp 64 korumalı omron problemsiz çalışıyor ben gördüğüme inanırım.
 
bakıyorum da Banner yada Turck tan bahseden olmamış. Evet herkes bir şekilde kullandığı yada sattığı markayı ön plana çıkarıyor ama hiçbir marka her işi kusursuz yapamaz, kaldıki neticede buna doğru fikirler gelişmiş. Ben de derim ki bir de Banner (ABD) ve Turck (Alman) markaları var. Sanki bu markalar piyasada hiç yokmuş gibi bir resim çizilmiş ,isimleri geçmemiş. Şöyle iyi böyle dayanıklı demeyeceğim. Sadece isimleri geçsin istedim. Merak edenler zaten açıp bakıp bir şekilde kaynağa ulaşacaklardır.saygılar.
 
Bence de LEUZE Sensör iyi. Ayrıca Yerli Markaların Hiç Biri Türkiye'de Üretim Yaptırmıyo Genellikle Çin'den Getirttiriyorlar. Bu Yüzden Yabancılar Tercih Ediliyor. Olabilir.
 
selam

sanırım wika olmalı.işyerimde faturasını tesadüfen gördüm 2500 lira civari adet fiyatı.dışı metal flexible 750 c dayanıklı.3 uçlu.bizde doğalgaz kompressörlerinde ısı sensörü olarak kullanılıyor.taaa kanadadan kalkıp buraya sistem kuran adam elbet iyisini kullanmıştır.
saygılar

not : istenirse modelini bulur yazarım
 
1-OMRON 2-SİCK 3-CARLO GAVAZZİ 4-BALLUFF 5-TELEMECANİC
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,724
Kullanıcılar
449,960
Son üye
katzeimar

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst