Elektromanyetik dalgalar yoluyla telepati kuvvetlendirebilir mi?

binbaşı

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
1 Eyl 2011
Mesajlar
6,205
Puanları
3,256
Konum
BURSA
Merhaba.Değerli arkadaşlar;

Dünya üzerindeki cisimleri,objeleri gözlerimiz,kulaklarımız veya dokunma duyumuzla sensör gibi algılayıp beynimizle de tıpkı bir mikroişlemcinin bu verileri işlemesiyle ayni bir alıcı cihaz (Radyo,tv,faksimile alıcısı) gibi çalışarak tüm dış dünyayı da kendimizce bu duyu organlarımızla değerlendiriyoruz. Peki ayni durum beynimizin bu bilişsel etkinliklerinin tersine işeyerek dışarıya bir verici şeklinde elektromanyetik sinyaller veya telepatik girişimlerle ayni modülasyon tekniğiyle elektromanyetik dalgaların bilgi taşıması (Tv’de ses ve görüntü,radyoda ses) prensibinde modülasyon-demodülasyon tekniği kullanılarak iki insan arasında arada hiçbir iletişim veya haberleşme cihazı bulunmaksızın bilgi iletilmesi mümkün olabilir mi?

Çok eski yıllarda Rusya’da kayıtlara göre parapsikoloji (Telekinezi) yoluyla psişik güçleriyle kaşık,çatal veya hafif metal topları,masa üzerinde hareket ettirip,yerçekimi kuvvetini yenecek şekilde belirli bir yükseklikte düşmeden bazı cisimlerin tutulabilmesini sağlayan,çok özel kişilerin de yaşadığı biliniyordu.Ancak bilim adamlarının tün bunarlın oluş nedeni üzerine tam ve kesin bir açıklaması bulunmuyor.sadece Kirlian fotoğrafçılığı dediğimiz özel bir yöntemle,bu gizemli güçlerini gözlerinden çıkan olağanüstü enerji yoğunlaştırması yoluyla da yapabilen (Bu esnada da gereğinden çok enerji harcayarak çoğu zaman ter içinde de kalarak,çok yorulan) yetenekli ve çok sıradışı çok özel kişilerin,bu çıkan özel fotoğraflarında,ayni elektromıknatıs veya kuvvetli doğal mıknatısların yaydığına da benzer kuvvet çizgileri veya enerji hatlarının da,bu insanlarda ayni şekilde bulanabildiği de görülmüştür.Tek bilimsel temele dayanan ve elle tutulur delil (Kaynak da) bundan ibaret gibi görünmektedir ne yazık ki. (Kaynak: Telekinezi,parapsikoloji/Kanal 38/Kayseri yerel tv’si)

Kur’an’ın şifrelerini uzunca yıllar araştıran ve bilimsel araştırmacı olan sn.Dr.Ömer Çelakıl’a göre çok kuvvetli olmayan,ancak çok yakınımızda oluşan zayıf bazı elektromanyetik dalgaların yardımıyla bu mümkündür. Nasıl mı? Elektromanyetik dalgaların modüle edilebilmesi ve bu işaretlerin (Zayıf ve kuvvetli olarak) üst üste bindirilmesi (Bir modülasyon etkisinin yardımıyla) sn. Çelakıl bu işlemin olabileceğini iddia ediyor.(Kaynak: Tv 8-Saba Tümer-Ömer Çelakıl’ın Telepati Konusu Üzerine Yapılan Çok Özel Söyleşisi)

Hatta bu iddiasını daha da ileri götürüp, bu kendi tv programını seyreden kişilerin bile, o anda ellerindeki cep telefonlarının tuşuna bastıkları (Konuş butonuna) esnasında,yani bu elektromanyetik dalgaların yayılması esnasında,karşılarında olup ellerindeki telefonlarda,bu aramayı direkt cevaplayan kişinin (Konuşma-onay butonuna bastıkları anda) bu kişiyle ilgili veya ilgisiz bir silüet (Yüz) düşünerek,beyinlerinde tam bir resim oluşturmalarını da istiyor tüm tv seyircilerinden.Kısa süreli olarak,bir verici-alıcı konumunda çalışan telsiz telefon (Cep) telefonlarının yaydığı bu elektromanyetik dalgalar yardımıyla ve zihinlerde oluşturulan bu telepatik bilgilerin de üst üste binerek,çok daha kolay olarak da karşı taraftaki kişi tarafından (Alıcı cihazın başında bu konuşmayı tam o anda da yapan kişi tarafından) anında çok net olarak da algılanabileceği,düşünülüp beyin dalgaları yoluyla,bir enerji harcanarak oluşturulmuş bu resmin ne olduğunun karşı tarafça kolayca da anlaşılabileceğinden söz ediyor sn.Dr.Ömer Çelakıl.Bunu bir deneyip görmek lazımdır diye düşünüyorum.

Beyinden çıkan dalgaların,hatırı sayılır derecede veya belirli bir enerjiye sahip bulunup da var olduğu,elektroansefalograf türünden çok hassas olarak geliştirilen tıbbi cihazlarla da bu dalgaların algılanıp,çıkan dalgaların bazı ruhsal aktivitelerde,bu biçim ve şeklini de kolayca da değiştirebildiğini,bazen yalan sorgulaması yapılabilen suçlulara uygulanan yalan makinelerinden de bilmekteyiz bildiğiniz gibi.Bu beyin dalgaları suni yoldan oluşturabildiğimiz,bu elektromanyetik köprü görevini de görecek bu özel dalgalar yardımıyla taşınabilir veya uzak mesafelere iletilmesinde bir kolaylık sağlanabilir mi,işte asıl tartışma konumuz da burasıdır.Çok değerli fikirlerinizle bunu bazı özel gözlemlere,deneylere,olaylara veya direk kendi görüşünüz dahilinde kalan özel açıklamalarınızla,olumlu eleştirilerinizle, forumumuzda bunu özel olarak ele alabilmemizi de umuyorum.

Kolay gelsin.Saygılarımla..
 
Metafizik konusunda Ruslar çok çok ileride. Hatta bu konuda okulları olduğunu duymuştum. Vücuttan çıkan enerjiyi hissedebilen hatta görebilen insanlar olduğu söyleniyor.

Bir örnek olarak dinlemekte olduğum bir radyo programını verebilirim. Bir radyo programına bağlanan bayan bir çok şeyi önceden hissedebildiği hatta görebildiği için çok mutsuz olduğunu söylüyordu. Olacak kötü bir olayı önceden bilip önlem alamamak beni çok kötü etkiliyor diyordu.

Tabi acar radyocu yer mi?

-"Sen benim ne yaptığımı görebilir misin" dedi.
Kız "yoğunlaşırsam görebilirim" dedi.

-Tabi bizim acar radyocu "o zaman ne yapıyorum söyle" dedi.
Kız "oturuyorsun" cevabını verdi.

Radyo programı yapan bir kişinin oturacağını bilmek için alim olmaya gerek yok zaten ben de tahmin edebilmiştim.

-"Fakat radyocu "bunu herkes bilir dur bir saniye dedi" ve arkasından "şimdi ne yapıyorum" dedi.
Kız "ayakta su içiyorsun" dedi ve
-radyocudan bir "pöskürme" sesi geldi. :D

O an tahminim dinleyen çoğu kişi dumur olmuştur. Fakat aynı konuyu daha önce duyduğum ve bildiğim için şaşırmamıştım. Ancak normal insanların bunu yapabileceğini zannetmiyorum. Ya doğuştan gelen bir yetenek ile özel kişiler ya da bu işin eğitimini almış uzmanlar yapabilir diye tahmin ediyorum. Diğer üyelerimizin de fikirlerini ya da tecrübelerini duymak isterim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,774
Kullanıcılar
449,980
Son üye
shield325

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst