Elektrikli motosiklet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hosü
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Deme öyle abi ya çok şey öğrendik senden 😄
ac sigorta için yazdıklarımı yoksay. hem benim yazdığım her şey doğru olacak diye bir kural yok. ben de insanım, hata yapabilirim. sıkıntı yok.

bu gün akşam benim 50cc scotter ile markete gittim, arka kapıda elemanlarla sohbet ederken, yanımızdan bir adet BMW e-scotter geçti. daha doğrusu city bike modeli. baktım baktım. sonra yüksek sesle dedim ki. acaba benim eşeği satsam, bunun tekerleğini alabilir miyim dedim. 650 k mış fiyatı. yani tekerleğini alamam.

bu gün akşam benim 50cc scotter ile markete gittim, arka kapıda elemanlarla sohbet ederken, yanımızdan bir adet BMW e-scotter geçti. daha doğrusu city bike modeli. baktım baktım. sonra yüksek sesle dedim ki. acaba benim eşeği satsam, bunun tekerleğini alabilir miyim dedim. 650 k mış fiyatı. yani tekerleğini alamam
Vallaha abi bende alacaktım gittim f750 gs almıştım 2023 te. Bmw elektriklisi fiyatına göre çok boş

Vallaha abi bende alacaktım gittim f750 gs almıştım 2023 te. Bmw elektriklisi fiyatına göre çok boş
kazasız belasız. ben o kadar büyük alamadım, çinli nk250 aldım ama şimdi binemiyorum. sol tarafım iflasta, çapraz bağlar gidik. sol ayağıma basamıyorum. sol üst kol patates oldu. uyuşuk yani bana 50 cc scotter bile fazla.

kazasız belasız. ben o kadar büyük alamadım, çinli nk250 aldım ama şimdi binemiyorum. sol tarafım iflasta, çapraz bağlar gidik. sol ayağıma basamıyorum. sol üst kol patates oldu. uyuşuk yani bana 50 cc scotter bile fazla.
Geçmiş olsun abi teşekkür ederim 🙏🏿. Sanada kazasız belasız

Forum istatistikleri

Konular
133,388
Kullanıcılar
459,260
Son üye
cumhur003

Yeni konular

Geri