Elektrikli motosiklet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hosü
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hosü

Üye
Merhaba. Motosikletin üzerinde araba tipi 30 amper sigorta var bitane. Soketleri eskidiği için elektriği geçirmiyor. Sigorta takmak istiyorum hangi tipi takabilirim? Bu arada aküleri 40 volt 15 amper LifePO4 motor gücü 249 w… Teşekkürler şimdiden ☺️

Kaliteli çekim fotolar yayınlarsanız arkadaşların yardımları daha iyi olabilir .

Siz sürekli çalınmaya karşı güvenlik önlemi olarak sigortayı falan mı söküyorsunuz üzerinden. Arabalarda yıllarca hiçbirşey olmayan sigorta soketleri sizde nasıl laçka oluyor?
Sahil kenarında oturuyorum soket korozyona uğradığı için sigortayı yaktı, sigortayı takıncada elektriği geçirmiyor. Motorda çin malı arabalardaki sigorta soketi kalitesi beklemeyin.

Ekli dosyalar

• 1_org_zoom (8).webp
    1_org_zoom (8).webp
    23 KB · Görüntüleme: 1
  • 1_org_zoom (7).webp
    1_org_zoom (7).webp
    37.2 KB · Görüntüleme: 1
  • 1_org_zoom (6).webp
    1_org_zoom (6).webp
    16.1 KB · Görüntüleme: 1
  • 1_org_zoom (5).webp
    1_org_zoom (5).webp
    18.2 KB · Görüntüleme: 1
  • 1_org_zoom (4).webp
    1_org_zoom (4).webp
    15.6 KB · Görüntüleme: 1
Son düzenleme:
Orjinalinde siğorta hangi tip ise onu kullanmanız .

Bıçaklı sigortanın temel yapısı, aşırı akım durumunda devreyi hızlı bir şekilde açan kesici bir mekanizmayı içerir. Bu sayede enerji akışı durdurularak cihazlar aşırı yüklenme nedeniyle oluşabilecek zararlardan korunur.
Diğer . güneş paneli siğortası .kartuşlu tek kullanımlık .

https://tr.made-in-china.com/co_wza...eh484&bv_id=1ius7dd9i84d&pbv_id=1ius7ck3831dq

Verilen link ürünün kısa devrede bıçaklı siğortaya göre geç atar . ( ana siğorta )
Termik manyetik koruma nedir?
Sigorta içerisinde yer alan termik koruma, elektrik devresinde aşırı yüklenme durumlarında devreyi keser.
Termik koruma, elektrik akımının devre elemanlarına neden olduğu ısıyı ölçer ve devrenin yüksek ısılara maruz kalmadan kesilmesini sağlar

Siğorta amperi ? ve tipi ( atma hızı )
Siğortanın dc özellliğinin bulunması gerekir .
Araştırma yapmanız .
Benzer ürün . ( çin malı olabilir ? )
Örnek : https://electrobes.com/product/gfb7-40a-dc-din-rail-circuit-breaker-safety-switch-for-e-bike/

Uzmanlarından destek almalısınız .

Kolay Gelsin Sağlıcakla ...

Teşekkür ederim, ama işte motor gücü düşük ve birde lifepo4 olunca motor zorlanıyor sürekli bıçak sigorta ile uğraşmak istemiyorum onun yerine https://ty.gl/un54t1utlcvr1 olurmu?
güzel insan, sınırları zorlamayı seviyorsunuz anladığım kadarıyla. bende 3000 wattlık scotter vardı, bu sigortayı orada kullanmışlardı. senin motorun 250 watt olduğuna göre birazcık düşünmek gerekir. bunun yanında bilmeniz gereken bir kaç şey daha var. ilk önce kullanılan malzeme ucuz, kalitesiz ve kötü ise uygun olanla değiştiriniz. kimse size kendi aracınızda kaliteli ürün kullanıyorsunuz diye laf söylemez. sigorta sistemi koruyan bir önlem aracıdır. lifepo4 akünüzün olmasıyla sigortanızın atmasının bir alakası yok. bu sizin motoru/aracı aşırı yüklemede kullandığınız anlamına geliyor.
bu durumda sigortanın atması malınızı koruyor demektir. kilonuz ve yol durumunu bilmediğimiz için sanırım biraz daha güçlü bir eşek almanızda fayda var.
bir de atan sigortanızın kaç amper olduğunu keşke paylaşsaydınız. bilmeden atıp tutmak kolay ve boş oluyor.

güzel insan, sınırları zorlamayı seviyorsunuz anladığım kadarıyla. bende 3000 wattlık scotter vardı, bu sigortayı orada kullanmışlardı. senin motorun 250 watt olduğuna göre birazcık düşünmek gerekir. bunun yanında bilmeniz gereken bir kaç şey daha var. ilk önce kullanılan malzeme ucuz, kalitesiz ve kötü ise uygun olanla değiştiriniz. kimse size kendi aracınızda kaliteli ürün kullanıyorsunuz diye laf söylemez. sigorta sistemi koruyan bir önlem aracıdır. lifepo4 akünüzün olmasıyla sigortanızın atmasının bir alakası yok. bu sizin motoru/aracı aşırı yüklemede kullandığınız anlamına geliyor.
bu durumda sigortanın atması malınızı koruyor demektir. kilonuz ve yol durumunu bilmediğimiz için sanırım biraz daha güçlü bir eşek almanızda fayda var.
bir de atan sigortanızın kaç amper olduğunu keşke paylaşsaydınız. bilmeden atıp tutmak kolay ve boş oluyor.
Şimdi bana her konuda çok yardımcı oldunuz o yönden çok teşekkür ederim. Evet daha güçlü bir eşek almam gerekiyor oda doğru ama benim şuanlık güçlü bir eşeğe ihtiyacım yok. Ayrıca orjinal fabrika çıkışlı sigortanın 30 amper olduğunuda belirtmiştim, fabrika çıkışlı 30 amperlik sigortanın lifepo4 aküye geçtikten sonra attığını gözlemledim, jel aküde hiç öyle sıkıntı olmamıştı, 5 yıldırda ekmeğini yiyorum. En son sigortayı iptal edip direk bağlayacağım, vereceğim dumanı 😀. Teşekkürler 🙏🏿

Son düzenleme:
Şimdi bana her konuda çok yardımcı oldunuz o yönden çok teşekkür ederim. Evet daha güçlü bir eşek almam gerekiyor oda doğru ama benim şuanlık güçlü bir eşeğe ihtiyacım yok. Ayrıca orjinal fabrika çıkışlı sigortanın 30 amper olduğunuda belirtmiştim, fabrika çıkışlı 30 amperlik sigortanın lifepo4 aküye geçtikten sonra attığını gözlemledim, jel aküde hiç öyle sıkıntı olmamıştı, 5 yıldırda ekmeğini yiyorum. En son sigortayı iptal edip direk bağlayacağım, vereceğim dumanı 😀. Teşekkürler 🙏🏿
Modern zamanların aküleri o kadar kapris çekemez. Ben babamın evine gidiyorum değil öteki dünyaya beraber gidiyoruz deyip şahane bir patlama yapar.

Forum istatistikleri

Konular
133,388
Kullanıcılar
459,260
Son üye
cumhur003

Yeni konular

Geri