hosü
Üye
Deme öyle abi ya çok şey öğrendik sendeno zaman tamam, yazdıklarımı yok say.

Deme öyle abi ya çok şey öğrendik sendeno zaman tamam, yazdıklarımı yok say.
ac sigorta için yazdıklarımı yoksay. hem benim yazdığım her şey doğru olacak diye bir kural yok. ben de insanım, hata yapabilirim. sıkıntı yok.Deme öyle abi ya çok şey öğrendik senden![]()
Vallaha abi bende alacaktım gittim f750 gs almıştım 2023 te. Bmw elektriklisi fiyatına göre çok boşbu gün akşam benim 50cc scotter ile markete gittim, arka kapıda elemanlarla sohbet ederken, yanımızdan bir adet BMW e-scotter geçti. daha doğrusu city bike modeli. baktım baktım. sonra yüksek sesle dedim ki. acaba benim eşeği satsam, bunun tekerleğini alabilir miyim dedim. 650 k mış fiyatı. yani tekerleğini alamam
kazasız belasız. ben o kadar büyük alamadım, çinli nk250 aldım ama şimdi binemiyorum. sol tarafım iflasta, çapraz bağlar gidik. sol ayağıma basamıyorum. sol üst kol patates oldu. uyuşuk yani bana 50 cc scotter bile fazla.Vallaha abi bende alacaktım gittim f750 gs almıştım 2023 te. Bmw elektriklisi fiyatına göre çok boş
Geçmiş olsun abi teşekkür ederimkazasız belasız. ben o kadar büyük alamadım, çinli nk250 aldım ama şimdi binemiyorum. sol tarafım iflasta, çapraz bağlar gidik. sol ayağıma basamıyorum. sol üst kol patates oldu. uyuşuk yani bana 50 cc scotter bile fazla.