Elektrik nasıl çarpıyor?

sn kampiyerin yorumu cok hosuma gitti anca böyle bir enerji politikamız olur.ormanlarımız yandıgı zaman keneler öldü dien bir zihniyettten de bu beklenir zaten... :mad:
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Bu elektrik herkesi çarpıyor. Meslek bakımdan bizi bazen el üstünde tutuyor bazende yerin dibine sokuyor. Biz bu elektrikle başa çıkamazken devlet nasıl başa çıksın. Devlette elektriği kullanarak çaktırmadan vatandaşı çarpıyor. Herkes bir düzen tuturmuş gidiyor.

Gülü seven dikenine katlanır. Elektrikten faydalanmak isteyen ister devlet olsun ister insan bedelini ödemek zorundadır. Bu iş pahalıda olur ucuzda önemli olan ihtiyacın giderilmesidir. Maliyet sonra gelir. Bunu istemeyen varsa elektriksiz yaşamaya çalışsın. Allah böyle güzel bir nimet vermeseydi burada ne konuşabilirdik.
Sitem etmek kolaydır. Birde devleti yönetenlerin yerine koyunuz kendinizi. Usta ustayı beyenmediği gönümüzde
neyin eleştirisini yapıyoruz ben anlamıyorum. Önemli olan bir yenilik yaparak tüm ülkemize nasıl katkıda bulunabiliriz olmalı. Konuşmak kolaydır, yapmak ve uygulamak zordur. Bu sitede olan herkes bilir bunu. Konuşmayalım demiyorum, bunlarıda konuşmak güzel. Herşeyi devletten bekleyen bir toplum olarak böyle yapınca neden yanlış oluyor anlamıyorum. Bizim beklentimiz bu değilmi devletten. İlk önce bu zihniyeti değiştirelim.

Elektriğin herkes çarptığını bilir. Elektrik devleti ve insanları çarpmadan önlem alma erdemliği değilmidir. Bu erdemliği yakalama temennisi ile.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,661
Kullanıcılar
449,944
Son üye
önder sem

Yeni konular

Geri
Üst