Elektrik mı yok?

İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Gaz da kesmedi, doğal gaz daha iyiydi bizde alt yapısı pek gelişmedi. Direk enjeksiyonlardaki LPdi ise astari bezini geçer durumda. Tek umudumuz elektrik. Güneş yerinde durdukça temin sorunu yok.
 
Önce kendimizin sağlığı önemli !!! sonrası ev - araç vs gibi .
Kolay Gelsin , Sağlıcakla .
 
Son düzenleme:
bizim buranın çöpleri bile bir başka, kışın çöp atmaya çıktım, o ne bir adet fakir süpürge çöpün yanında yatıyor. aldı benim adriyeye, fazla uğraşmadım ama motoruna kadar söktüm. kabuk kısmımı çöpe iade ettim elimde çalışan 2200 watt lık bir motor kaldı. hani ihtiyacı filan olan varsa gönderebilirim.
 
Ekmeği bile çöpe atacak kadar kafayı yedik milletçe. Bayat ekmeğe bile tahammülü olmayacak kadar ne çabuk kudurdu bu millet hayret . Çöpteki yemekleri daha saymıyorum.
Ondan sonra hayat pahalılığı bik bik bik ,
Enflasyon bik bik bik ,
Devlet şöyle bik bik bik ,
Hükümet böyle bik bik bik .
Tepemize taş yağmalı aslında. Müstehakimiz o .
 
Aynen ustam, bilene milli servet.
 
kime müstehak bilmiyorum, bu gün oturdum bir hesap yaptım, iki kredi kartı ve bir kredi taksidi için maaş bitiyor. eskiden üstüne para artar pazar yapardım. yapacak bir şey yok. yine bir yerleri patlatacağız.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…