E-Staj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emrelyus

Üye
Katılım
4 Nis 2007
Mesajlar
307
Puanları
1
Yaş
39
Texas Instruments e-Staj ve Hibe Programı

26 Mayıs 2011, Perşembe

Bu yaz mikro denetleyicileri öğrenmek ister misiniz?
Peki bu yaz öğrencilerinize mikro denetleyicileri öğretmek ister misiniz?

cortex.jpg


e-Staj Etkinlik Kapsamı:

e-Staj Texas Instruments Mikro Denetleyici Hibe Programı, Çizgi TAGEM ve Empa Elektronik firmalarının üniversiteler, meslek yüksek okulları ve meslek liseleri için geliştirdiği bir etkinliktir. Etkinliğin amacı teknik eğitim veren üniversite ve meslek okullarımızın mikrodenetleyici derslerinde öğrencilere yaparak ve görerek eğitim sağlamalarında yardımcı olmaktır.
Litaratürde proje bazlı eğitim olarak geçen bu eğitim tarzında öğrencilerin gruplara ayrılarak projeler hazırlaması kurgulanmıştır. Etkinlik kapsamında 1.000 adet Texas Instruments MSP430 LaunchPad Mikro Denetleyici eğitim öğrenci ve öğretmenlere hibe edilecektir.
Etkinlik sürecinde aşağıda görülen platformlar ve cihazlar da etkinlik sürecini en iyi değerlendiren ve en iyi proje hazırlayan öğrenciler koşulsuz dağıtılacaktır.

Etkinlik Şartları ve Katılım:

Öğrenciler:
Tek başına hareket eden öğrenciler için sitemizde mikro denetleyiciler konusunda katkınız beklenmektedir.
1. Seçenek: Sitemize kayıt olun, Mikro Denetleyiciler konusunda daha önce hazırladığınız ve herhangi bir proje, tasarım veya devrenizi BLOG sitemize upload edin. (Çalışma size ait olmalıdır.)
2. Seçenek: Sitemize kayıt olun, Mikro denetleyiciler konusunda yurt dışından elde edeceğiniz herhangi bir projeyi, web anlatımını, tasarımı veya devreyi tercüme edin ve BLOG sitemize upload edin. (Önce onay almanız lehinizedir.)

Bilişim Öğretmenleri:
e-Posta ile başvurup doğrudan bir kit alabilirsiniz, ayrıca e-STAJ programına yönlendireceğiniz her öğrenci de yukarıdaki yöntem ile kit alabilir.

Neler Kazanabilirsiniz?

Katkıda bulunan, daha iyi projeleri sisteme yükleyen ve özverili çalışmalar yapan öğrenciler ve/veya öğretmenler için aşağıdaki hediyelerimiz de bulunmaktadır.
Hem öğretmenler, hem de öğrenciler için e-posta başvurusu: Özlem Karakaş [email protected]

set.jpg


EKS-LM3S811 Evaluation Kit with Code Composer Studio
(STELLARIS, ARM Cortex 3 Platform)
eZ430-Chronos Wireless Watch Development Tool
EZ430-F2013-MSP430 USB Stick Development Tool
EZ430-RF2500-MSP430 Wireless Development Tool
EZ430-RF2500T-MSP430 2.4-GHz Wireless Board
TPS62260LED-338 Evaluation Module
Character LCD w/ serial interface
RF Link Transmitter – 434MHz
RF Link 2400bps Receiver – 434MHz
e-STAJ Etkinliğine Katılan Öğrencilere Ücretsiz Web Seminer Dizisi

Mikro Denetleyiciler ve Programlama Eğitimi (Eğitmen Fatih İnanç)

Mikro Denetleyiciler ve Programlama eğitimi elektronik ve/veya bilgisayar eğitimi gören meslek liseleri, meslek yüksek okulu ve mühendislik öğrencilerine yöneliktir. Katılımcılara birer adet Texas Instrument MSP-430 eğitim kiti gönderilerek eğitimin deneysel olması sağlanacaktır. Konular: Mikro Denetleyicilere Genel Bakış ve MSP430, Yazılım Geliştirme Araçları, Donanımsal Geliştirme Araçları, MSP430 Mimarisi, Sistem Özellikleri ve Yönetim Modları, Port Giriş/Çıkış Birimleri, Timer Birimleri, LCD Sürücü, Op-Amp ve ADC Birimi, DAC Birimi, Doğrudan Erişimli Bellek (DMA), Donanımsal Çarpma Modülü, Flash Hafızayı Programlama, Haberleşme Birimleri, İleri Düzey Projeler.

Eğitim 6 Hafta ve 24 saattir. Eğitim için ön rezervasyon alınmaktadır, web seminerlere katılan ve staj defteri dolduran öğrencilere sertifika ve staj belgesi verilecektir.

Texas Instruments e-Staj ve Hibe Programı « MCU Turkey
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst