Durmadan Çalışan Motor Kumanda Sorusu

Güzel Arkadaşım Öncelikle Motor yıldız ücgenmi ? Bunun Yanı Sıra.. Motor kw Nedir Sol Sağ Dönüşlerde Vurma Yapa Bilir.. Motor Kısa Zaman İçinde zarar Görür ,,

Sana Yol Gösterim.. Ama Kesinlikle Bir zaman Rolesi Şart Bu işte.. Yada Soft Starter Kullancaksın... Arabayla 100 Kw Hızla Giderlem Geri vitese tak Aniden Geriye Git gide biliyormusun Bu Motorda.. Bu Durumda Olucaktır..


Doğrusunu Anlatayım Sana Her iki Limit sivicinden Mühürleme Yapıcaksınız.. Örnek Veriyorum https://www.kontrolkalemi.com/forum/otomatik-kumanda/1870-muhurleme.html


Burda 2 adet Star Ve Stop Butonu Bunun Yanı Sıra İki Adet zaman rolesi Yada sorf starter Veya 1 Adet İnverter 2 Adet ise Kontaktör Kullancaksın veya DestekDestek Al Ücretsiz.

Doğru söze ne denir. Teoride sistem çalışır ama pratikte daha çok bilgiye ihtiyaç var.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Tek butonla çalıştırıp durdurma(push on-push off} elektronik devresiyle bu işlem yapılabiliyor.Nette kolayca bulabilirsiniz.Kolay gelsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,253
Mesajlar
916,240
Kullanıcılar
450,072
Son üye
metin ersoz

Yeni konular

Geri
Üst