Durmadan Çalışan Motor Kumanda Sorusu

Güzel Arkadaşım Öncelikle Motor yıldız ücgenmi ? Bunun Yanı Sıra.. Motor kw Nedir Sol Sağ Dönüşlerde Vurma Yapa Bilir.. Motor Kısa Zaman İçinde zarar Görür ,,

Sana Yol Gösterim.. Ama Kesinlikle Bir zaman Rolesi Şart Bu işte.. Yada Soft Starter Kullancaksın... Arabayla 100 Kw Hızla Giderlem Geri vitese tak Aniden Geriye Git gide biliyormusun Bu Motorda.. Bu Durumda Olucaktır..


Doğrusunu Anlatayım Sana Her iki Limit sivicinden Mühürleme Yapıcaksınız.. Örnek Veriyorum https://www.kontrolkalemi.com/forum/otomatik-kumanda/1870-muhurleme.html


Burda 2 adet Star Ve Stop Butonu Bunun Yanı Sıra İki Adet zaman rolesi Yada sorf starter Veya 1 Adet İnverter 2 Adet ise Kontaktör Kullancaksın veya DestekDestek Al Ücretsiz.

Doğru söze ne denir. Teoride sistem çalışır ama pratikte daha çok bilgiye ihtiyaç var.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Tek butonla çalıştırıp durdurma(push on-push off} elektronik devresiyle bu işlem yapılabiliyor.Nette kolayca bulabilirsiniz.Kolay gelsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,410
Mesajlar
917,397
Kullanıcılar
450,318
Son üye
picador07

Yeni konular

Geri
Üst