Dome Kamera Yardım?

m3rt16

Üye
Katılım
2 Şub 2011
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
57
Herkeze Selamlar
Day Lıne DL 602 Marka Kamera Aldım. Yanında HıkVision DVR-203 Aldım. DVR ı taktım driverını Yükledım Sonra Kamerayı Taktım Onunda Programını Yükledım Yani SVDVR fakat Ne Yapsam da Olmadı Görüntü Alamıyorum Mavi Bir Ekran Var Sadece.
 
ekran üzerinde sağ tıklayıp oradan bir yere bakılıyordu ama hatırlayamadım şimdi... Bu radan ekran kartının uygun olup olmadığına bakılıyordu... Bi internet kafede başıma geldi benim... İşletme sahibi kasayı değiştirince ekranlar mavi diye aramıştı beni... DVR2000 kullanıyordum sanırım o zaman...

Tabi ben profesyonel değilim...
 
merhaba
kamera kartlarında mavi ekran görüntü kablosunda sorun olduğunu gösteririr kamera görüntü kablosunu ve bnc jacklarınız kontrol ediniz ayrıca ekren kartınızın driverinin yüklü olduğunu mümkünse ati olmasını ve pc nizin amd platform olmaması gerekmektedir
saygılarımla
 
Kullanmak İstediğim Makina AMD bunun Bi Çözümü Yokmu?
 
merhaba
malesef bakın hiç birine olamz demiyorrum ancak amd platform da sorun çıkartıcağına eminim başka bir pc ye takıp denemenizi öneririm.
ayrıca dvr 203 yerine amd olan makinanızda dvr 9404 ü kullanmanıı öneririm
saygılarımla
 
Sanırım Bu bi Çözüm Oldu Teşekkür Ederim. DVR kart ALmak Yerine USB Den kamerayı bağlayabileceğim bi Şey Görmüştüm Onu Alsam Nasıl Olur Fikriniz Nedir?
 
merhaba
dvr usb kayıt cihazlarını hiç tavsiye etmem hızı 30 fbs dir ayrıca çok kullanışlı bir ciha değildir
aynı sorunu yine amd de oda çıkarıcaktır
imkanınız varsa 9404 dvr 100 fbs yi bir deneyin
saygılarımla
 

Forum istatistikleri

Konular
128,250
Mesajlar
916,181
Kullanıcılar
450,062
Son üye
elektronikcibirisi

Yeni konular

Geri
Üst