Diafon İşçiliği

loopus12
user-online.png


teşekkürler bende senin cevaplarını beğendim ama yinede biraz daha dikkatli konuşmakta yarar var diyorum.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Arkadaşlar herkese Merhabalar.Apartmanımız için diafon sistemi taktırmaya karar verdik ve bir elektrikçiye gittik.Diafon sisteminin cihazlarını ve kablosunu da dahil ben kendim almıştım.Elektrikçiye gitmemizin sebebi sadece bu sistemin montajıydı ve işçilik ücretini öğrenmekti.Bize söyledikleri işçilik ücreti daire başı 70 TL oldu.Bana fazla geldi bilmiyorum,çünkü cihazları ve kabloyu ben veriyorum.Bu konuda pek bilgim yok piyasa hakkında.Bunun için sizden yardımlarınızı bekliyorum.Göz göre göre kazıklanmak istemiyorum.Bu fiyat normal mi?Ya da ne olmalı?Hepinize Teşekkür Ederim.
sadece kablo ve diger malzemeleri alm
 
merdahan arkadaş dogru söylüyor her işin bir ederi vardır bu iş birgündede bider üç gündede biraz emege saygı arkadaşlar zaten biyasada bedavacı dolu yan yövmiyeci
 
normaldır fiyat, fazla takılmaya gerek yok bence... işçilik emek işi dikkat işi elbette maliyet olacak ama napalım. istersen 1000 tl civarına çekmeye çalış..
 
bu kadar fiyatı öğrenmeden vermesi uygun düşmemiş açıkcası. ama sonradan uygun teklif fiyatını verdiyse iyi yapmış.meslek ahlakına ters düşer böylesi davranışlar
...
 
ya böyle müşteri çok gelir dükkana benim şu arızam var ne kadara yaparsın diye sorar,gidip görmek lazım dersin,gitmeye gerek yok sadece söylediğim arıza var der.bi fiyat verirsin ya koşarak uzaklaşır.ya da hadi gidelim der gidersin iş söylediğinden çok fazladır.fazladan yapılan işler için para istersin e sen bana şu kadar demiştin der papaz olursun adamla.sizin anlayacağınız herkesin kendi yaptığı iş çok değerli diğer işler çok basit ve değersizdir.bir de yaptırılacak işler ya 2 dakika yada 5 dakikalık işin var der.o kadar biliyorsan kendin yap birader dükkana kadar niye yoruluyorsun.aklıma geldikçe sinir oluyorum.
 
görüntülü diafonun sistemi biraz sıkıntılıdır. ve en önemliside işin ehlini bulman ve yaptırman gerekmektedir.. bilgine....
 
kesinlikle katılıyorum albino3 heryerde emegin fiyatı paha biçilemezken ülkemizde emegin karşılıgı degersiz ve yoktur..
 
fiyat bencede yüksek bana ulaşırsan sana bu konuda yardımcı olabilirim. 0541 450 82 77 turgut
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,855
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst