DC Motor Sürücü Devresi

kurusaray

Üye
Herkese merhaba.

12-36V 10A akım kontrollu bir DC motor surucu devre tasarlamak istiyorum. İşlemci kontrollü yapmayı planlıyorum. Akım kontrolünde sorun yaşamamak için bir motor sürücü entegresi kullanmak istiyorum. Texsas firmasının DRV serisi çok güzel entegreleri var ama Türkiye'de temini zor ve fiyatları pahalı. Böyle bir iş için kullanabileceğim muadil, temini kolay fiyatı makul bir ürün onerebilirmisiniz. Şönt direnci bu entegreye bağlayarak kontrol yapmak istiyorum.

Herkese merhaba.

12-36V 10A akım kontrollu bir DC motor surucu devre tasarlamak istiyorum. İşlemci kontrollü yapmayı planlıyorum. Akım kontrolünde sorun yaşamamak için bir motor sürücü entegresi kullanmak istiyorum. Texsas firmasının DRV serisi çok güzel entegreleri var ama Türkiye'de temini zor ve fiyatları pahalı. Böyle bir iş için kullanabileceğim muadil, temini kolay fiyatı makul bir ürün onerebilirmisiniz. Şönt direnci bu entegreye bağlayarak kontrol yapmak istiyorum.
Mosfet neden kullanmıyorsun? Güç katını tekil elemanlar ile yaparsan daha sağlam olur.

Mosfet neden kullanmıyorsun? Güç katını tekil elemanlar ile yaparsan daha sağlam olur.
Mosfet kullanacağım . Mosfetleri bu bahsettigim entegre ile sürmek istiyorum. Akım limitlemenin sağlıklı calismasi için böyle bir entegre öneriyorlar genelde

ST marka L99H02 buldum ama o da Türkiye'de yok

Texsas firmasının DRV serisi çok güzel entegreleri var
Bu entegreyi çok sevdiyseniz DRV8873 ü kullanabilirsinixz

AliExpress te 5adedi 1470TL.
Adedi 300TL,
Çıkış fetleri zaten bu rakamlar civarında.

Bu entegreyi kullanmak daha akılcı..

Bu entegreyi çok sevdiyseniz DRV8873 ü kullanabilirsinixz

AliExpress te 5adedi 1470TL.
Adedi 300TL,
Çıkış fetleri zaten bu rakamlar civarında.

Bu entegreyi kullanmak daha akılcı..
Fetleri ben dışarı koyarak çıkış akımı rahat 10A olsun istiyorum L99H02 Bunun muadili bukunanilirmi

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
131,155
Kullanıcılar
454,911
Son üye
zfrthtl336

Yeni konular

Geri