Cnc Cam Kesim Masası tamir(YARDIM)

Daha yapacak cok is var...yarin haber ver.. bizde ne yapabiliriz senin icin ona bakalim
 
elimden geleni yapacam büyüklerimi ikna edebilrisem makineyi kapalı bir yere alacagım.
 
Once fiyati belirle ve alicakmisiniz onun kararini verin makinayi kesinlikle fiyati netlestirmeden kimildatma pazarlik gucum duser ve onlarin gozunde catnda kekelik olursunuz..zaten alacak diye bakarlar.. bide bunu burdan okuyorlarsa yandin:)ve cokda acele etme... olmasada bi cozum bulmaya calisiriz... burda cok degerli insanlar var baskalarinin dertleri ile dertlenip. Onemseyen bide bisi sordugunda cevap dahi vermeye superbilgic kaganlar var onlar zaten bende favorite person:))
 
tabi bunlar benyin fırtınası hadi yapalım demiyorum nasıl yaparız diyorum. çok kişiler ile görüşüyorum. kesin kimse ile konuşuyorum. ve işler kesinleşince ailecek karar verecez ben sadece temsilciyim.
 
tabi bunlar benyin fırtınası hadi yapalım demiyorum nasıl yaparız diyorum. çok kişiler ile görüşüyorum. kesin kimse ile konuşuyorum. ve işler kesinleşince ailecek karar verecez ben sadece temsilciyim.
Eczacıbaşı vitra karo fabrikasında senin makinenin aynısı var ama orada desenli cam kesimi yapılıyor.Çiçek böcek şeklinde bile kesiliyor.Senin yapmayı istediğim işi hayli hayli yapar.Sen düz cam keseceksin.Bu makineyi ayağa kaldırırsan yarın desenli cam isteyene bile cam kesebilirsin.Videoyu seyrettim şuan çok iş gücü harcıyorsun doğal olarak bu iş gücünde düşecek Otomasyonun amacıda hem işgücünü azaltmak üretimi artırmak ve değişik ürünler çıkarabilmek değil mi?
 
..Otomasyonun amacıda hem işgücünü azaltmak üretimi artırmak ve değişik ürünler çıkarabilmek değil mi?

...programı aç ölçüleri gir - kessin - parçayı al - yeni ölçü gir - kesimi yap- parçayı al....
En az 2 katı daha hızlı iş yapar el kesimi ile , o yaptığı çeşit iş de.
Yorgunluk dersen evet az yorulur ama eşeğe semeri ağır gelmez , insana da para kazandığı iş ..
 
sistem şü şekilde ölcüleri optimizasyon yaptır. kesilecem plaka ebatları(2,10 2,25 2,40) belli olsun kesim şekilleri falan veriler kesim masasına yollansın.kesim yapılsın camları kaldır yeni plaka yatır kesim yapılsın senin kazancın camlar kesilirken onları istiflemeye zaman kazan
 
her şekilde elimizdeki program ile optimizasyon yapıyoruz ki firemiz azalsın.
 
makine baya kötü durumda hadi elektronik kısmını geçtim
mekanik kısmı da neredeyse komple değişme ister baya paslanmış parça var
yazmıyım diyorum ama bu makineyi almak başa dert açar
 

Forum istatistikleri

Konular
128,360
Mesajlar
917,020
Kullanıcılar
450,227
Son üye
kullanıcı2343

Yeni konular

Geri
Üst